Media Tailor

sanoma.

Sanoma

Sanoma Media Finlandin leikearkiston keskittäminen


Sanoma Media Finland on Suomen johtava mediatalo. Lähes 100 % suomalaisista viettää aikaa Sanoman painetun ja digitaalisen median parissa viikoittain. Leikearkiston keskittäminen Media Tailorin palveluihin auttaa Sanomaa virtaviivaistamaan tuotantoprosessejaan ja luomaan uusia tapoja käyttää ja kaupallistaa suuria sisältömääriä.

Lähtökohta

Mediateollisuuden muutos ja digitaaliset monikanavajulkaisut nopeatempoisilla julkaisuaikatauluilla haastavat yritykset muuttamaan tapojaan hallita sisältöä.

On välttämätöntä, että mediayritys voi hallita sisältöään yhdestä paikasta. Mediajätti Sanoma tuottaa tuhansia ääni- ja videoleikkeitä kuukaudessa ja heillä on useita julkaisuja eri yleisöille eri digitalisoiduissa kanavilla.

Esimerkiksi Sanoman alusta ISTV julkaisee monia verkko-ohjelmia, jotka on suunnattu useille eri verkkoyleisöille verkkouutisten ohella.

Ratkaisu

Media Tailor on kehittänyt korkean teknologian palveluympäristön, joka mahdollistaa kaikkien mediatiedostojen kuten videon, äänen, kuvien jne. automatisoinnin ja niiden käsittelyn (esim. eri lähetysversiot, arkistointi ja laadunvalvonta).

Pilvipalvelu ja alusta skaalataan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Mediatiedostoja metadatalla kerätään integraatioiden avulla, ja asiakas käyttää omia leikearkistojaan verkkoalustan kautta.

Tulokset

Dataan perustuva teknologia yhdistettynä automatisoituihin työnkulkuihin mahdollistaa erilaisten sisältöjen hallinnan (esim. siirron ja arkistoinnin) erittäin sujuvasti.

Automatisoitu tekninen ympäristö tekee prosessoinnista, kuten eri versioiden luomisesta televisioon ja OTT:hen tai äänenrajoitukseen ja pääsyn jälkituotantotarkoituksiin, tehokkaampaa ja luotettavampaa.

Media Tailorin alusta tarjoaa automaatioita, jotka tukevat Sanoman ydintoimintoja ja luovat uusia mahdollisuuksia sisällön käyttöön ja kaupallistamiseen. Media Tailorin ratkaisulla Sanoma Media Finland pystyi virtaviivaistamaan video- ja äänisisällön hallintaansa ja henkilökunta pääsee arkistoihinsa helpommin kuin koskaan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailor tarjoaa skaalautuvalla medialogistiikkaratkaisullaan tavan, jolla televisioyhtiöt, mediatalot ja muut sisällöntuottajat voivat tarjota trendikkäitä FAST TV -palveluita.

Nelonen Median interaktiiviset lineaariset TV-lähetykset

Nelonen Median interaktiiviset lineaariset TV-lähetykset

Mediayhtiöt etsivät jatkuvasti uusia tapoja saada tv-yleisöä mukaan. Luomamme integraation ansiosta Nelonen Media voi helposti hallita ja näyttää käyttäjien luomaa sisältöä sosiaalisesta mediasta lineaaristen tv-kanavien suorissa lähetyksissä.

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!

Sanoma lähettää kymmeniä tuhansia tunteja viihdettä vuosittain. Jokainen ohjelma kulkee Media Tailorin kehittämän digitaalisen alustan kautta.

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Media Tailor on hoitanut Nelonen Median lineaaristen TV-kanavien ja Ruutu VoD/SVoD-kanavien Medialogistiikkaa ja Playoutia marraskuusta 2016 lähtien.

This site is registered on wpml.org as a development site.