media houses.

Toimialat

Mediatalot


Automatisoi toimitusketjut ja vie koko toimitusprosessi turvallisesti ja tehokkaasti pilveen

Mediatalot käsittelevät päivittäin valtavia määriä digitaalista materiaalia, kuten kuvia, videoita, äänitä, asiakirjoja ja paljon muuta. Ilman asiansa osaavaa järjestelmää on näiden kaikkien hallitseminen haastavaa. Asiaa ei myöskään helpota jatkuvasti kasvava sisällön määrä.

Älykäs medianhallinta-alustamme, Media Pocket, mahdollistaa digitaalisen sisällön hallinnan entistä tehokkaammin. Se on jo Suomen suurimpien mediatalojen käytössä.

Sen lisäksi, että olemme ensisijainen pilvikumppanisi, ydinosaamistamme ovat medialogistiikkapalvelut. Jos etsit ratkaisua saumattomaan TV- ja OTT-kanavan jakeluun ja/tai materiaalitoimintoihin ja koordinointiin, me autamme sinua!

Suunnittelu

Tuotanto

Validiointi

Versiointi

Jalkaisu

Playout

Jakelu

Toimitusketjusi ansaitsee parasta


Markkinoiden digitalisoituminen ja OTT:n yleistyminen edellyttävät nopeaa sopeutumista monikanavaisilta mediataloilta ja televisioyhtiöiltä. Erilaiset tiedostomuodot, useat jakelualustat ja integroimattomat järjestelmät johtavat aikaa vieviin prosesseihin ja manuaalisesti tehtävän työn lisääntymiseen. Manuaalisesti tehtäviin toimenpiteisiin kuuluu suuri inhimillisten virheiden riski. Yhtä lailla manuaalinen seuranta on aikaa vievää, vaikeasti raportoitavaa ja kallista.

Anna meidän suunnitella juuri sinulle luotu ratkaisu, joka tehostaa mediasisältösi koordinointia, hallintaa ja monikanavaista jakelua!

Media Tailorin tarjoama ratkaisu on mukautettavissa ja täysin räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Se kattaa joko yhden, muutaman tai kaikki palvelumme:

Korkealaatuinen Playout


Ulkoista lineaaristen ja OTT-kanavien toisto vaivattomasti. Ulkoistettu playout varmistaa saumattoman ja mutkattoman jakelun jopa kaikkein monimutkaisimmille ja dynaamisimmille kanaville, mukaan lukien suorat lähetykset.

Jakelua hallitaan edistyneessä MCR:ssämme (Master Control Room), joka on varustettu uusimmilla playout-automaatioilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme yhdistettynä dynaamisiin playout-ominaisuuksiin varmistaa nopean ongelmanratkaisun ja keskeytymättömän flow’n jokaisena tuntina ja päivänä viikossa. Virheetön jakelu on vahvuutemme.

Kaikenkattavaa medialogistiikkaa


Kokonaisvaltainen medialogistiikkapalvelumme kattaa niin materiaalitoiminnot kuin koordinoinnin. Kaikki teknologiamme on säilöttynä omissa suojatuissa datakeskuksissamme. Tarjoamme täysin automatisoituja prosesseja materiaalien käsittelyyn ja julkaisuun. Lisäksi voit hyödyntää dynaamista Channel Branding -ratkaisuamme TV- ja verkkolähetyksiin.

Dataan perustuvien automaatioiden ja työnkulkujen ansiosta erilaisten materiaalien hallinnasta tulee erittäin tehokasta, nopeaa ja ennen kaikkea luotettavaa.

Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor

Sisältövarasto, joka parantaa metadatan löydettävyyttä


Media Pocket keskittää kaiken sisältösi ja siihen liittyvät metadatan yhdelle alustalle. Se tekee helpoksi hallita sisältöjä tiimien ja osastojen välillä. Media Pocketin avulla viet mediahallintasi ja arkistosi helposti pilveen.

Suunnittelusta tuotantoon ja aina julkaisemiseen asti. Media Pocket on järjestelmäriippumaton, API-ystävällinen, skaalautuva ja helposti integroitava arkistoalusta kaikille mediasisällöille ja metadatalle.

Metadata mahdollistaa uutissisällön löydettävyyden: kuvatekstit, tägit ja luettelot auttavat pysymään kiireisen toimitustyön vauhdissa sekä säästämään aikaa.

Media Pocketin avulla sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmistä ja niiden yhteensopivuudesta. Vaikka vaihtaisit julkaisujärjestelmääsi, kaikki aineistosi säilyvät turvallisesti pilvessä.

Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor

Content lake keskittää digitaalisen aineistojen hallinnan


Yhtenäinen content lake sisällöillesi
Ota käyttöön keskitetty ja järjestelmäriippumaton alusta mediatiedostojen säilömiseen ja hallitsemiseen.

Tehokas ja sulava työnkulku
Säästä aikaa ja rahaa automaation ja saavutettavuuden avulla. Media Pocket integroituu jokaiseen työnkulkusi ohjelmistoon.

Helposti löydettävät aineistot
Löydä tallennustilasta mediasisältösi nopeammin tekoälyn avulla.

Materiaalit ja turvallisuus
Alustamme täyttää korkeat turvallisuusstandardit ja mahdollistaa monitasoiset käyttöoikeudet.

Tehosta yhteistyötä
Kommunikoi helposti suoraan tiedostotasolla ilman turhia välivaiheita.

Mukautuu yrityksesi kasvaessa
Media Pocket skaalautuu helposti yrityksesi tarpeiden kehittyessä.

Media Tailor

Toimialalle hyödyllisimmät ominaisuudet

Media Tailor
Media Tailor

Tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Media Portaali

Jaa Media Pocketissa olevia sisältöjä ja metatietoja helposti sidosryhmiesi kanssa.

 

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

 

 

Muut toimialat


production companies.

Tuotantoyhtiöt

Media Pocket antaa tuotantoyhtiöille mahdollisuuden hallita tehokkaasti digitaalisia aineistojaan koko tuotantoketjun läpi.

Televisioyhtiöt

Ratkaisujemme avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Brändit

Media Pocket auttaa brändejä vahvistamaan brändi-identiteettiään ja toimittamaan tehokkaammin markkinointimateriaaleja.

Arvostamme panostasi!


Emme malta odottaa kuulevamme sinusta! Varaa tapaaminen ja keskustellaan yrityksesi tarpeista.

This site is registered on wpml.org as a development site.