ibc amsterdam.

Uutiset

Täältä tullaan, IBC 2023!


IBC on maailman johtava sisältö- ja teknologiatapahtuma, joka kokoaa vuosittain noin 40 000 alan ammattilaista yli 170 maasta.

Media-alan tärkein vuosittainen tapahtuma, IBC 2023, lähestyy vauhdilla. Osallistumme 15.–18.2023 Amsterdamissa järjestettävään tapahtumaan tänäkin vuonna.

Tapahtuma on innovaatioiden ja asiantuntemuksen todellinen tyyssija, joka yhdistää sisältö- ja teknologia-alan vaikutusvaltaisimmat ajatusjohtajat ja brändit sekä teknologisista ratkaisuista kiinnostuneet eri puolilta maailmaa.

IBC 2023 -messuilta odotamme kiehtovia esityksiä, työpajoja ja tapaamisia, jotka pureutuvat sisällön tuotantoa, hallintaa ja jakelua kehittäviin nouseviin teknologioihin. Keskiössä tulevat olemaan muun muassa automaatiot, virtuaalitodellisuus ja tekoäly.

Paikalla olevat edustajamme tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden osallistujille päästä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat pohjoismaiden medianhallinnan ja -jakelun eturintamassa. Haluamme jakaa tietoisuutta ja syvempää ymmärrystä ratkaisuista ja strategioista, jotka auttavat yrityksiä tehostamaan työnkulkujaan ja menestymään jatkuvasti kehittyvällä mediakentällä.

Lisäksi tavoitteenamme on kartoittaa uusia teknologioita ja kumppanuusmahdollisuuksia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia ratkaisuja myös tulevaisuudessa.

Siirry tapahtumasivullemme tutustuaksesi ratkaisuihimme ja varaa aika tapaamiselle:

This site is registered on wpml.org as a development site.