Media Tailor ja Musiikkimuseo Fame yhteistyöhön

Media Tailorin innovatiivinen palvelualusta mahdollistaa Musiikkimuseo Famen digitaalisen museoelämyksen

Syksyllä 2019 kauppakeskus Triplaan avattava Musiikkimuseo Fame hyödyntää kotimaista teknologiaa digitaalisten aineistojen ja sisältöjen hallintaan.
Media Tailorin kehittämä palvelualusta avaa mahdollisuuden Musiikkimuseo Famen kävijöille nauttia musiikista ennennäkemättömällä tavalla. Famessa esitettävät sisällöt tuodaan ja julkaistaan keskitetysti aplikaatioiden käyttöön Media Tailorin älykkäällä alustalla. Innovatiivinen yhteistyö avaa täysin uudenlaisia ulottuvuuksia perinteiseen museokäyntiin. Media Tailor on kotimainen palvelukokonaisuus median tallennukseen, tuotantoon, hallintaan ja julkaisuun.

Mikko Vanni
hallituksen puheenjohtaja
Musiikkimuseo Fame

Hienoa, kun löysimme kotimaisen palvelun, johon voimme keskittää kaiken tarvitsemamme median. Media Tailorin moderni palvelualusta mahdollistaa museossa esiteltävän aineiston keskitetyn hallinnan. Media Tailorin tarjoama mediakirjastokokonaisuus välittää kuvaa, ääntä ja dataa suoraan museokävijöiden käytössä oleviin applikaatioihin.
Musiikkimuseo Famessa nykyajan teknologialla on keskeinen osa esine- ja kuvakerronnan rinnalla. Tämä mahdollistaa tilojen muuntumisen uudenlaisiksi, monitasoisiksi musiikki- ja museoelämyksiksi. Musiikkimuseon yksi tavoite on esitellä ja myös viedä maailmalle nuorten kotimaisten teknologiayritysten virtuaalitodellisuuteen ja lisättyyn todellisuuteen liittyviä keksintöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia soiton, laulun ja tanssin iloista uusilla tavoilla.

Markus Paul
toimitusjohtaja
Media Tailor Oy

Yhteistyö Musiikkimuseon kanssa on selkeä signaali siitä kuinka digitaalista sisältöä hyödynnetään koko ajan enemmän ja uusissa paikoissa. Median ja muun digitaalisen aineiston hallinnan rooli kasvaa jatkossa kaikissa organisaatioissa.

Lisätietoja:

Mikko Vanni
hallituksen puheenjohtaja
Musiikkimuseo Fame
0400 422751
mikko.vanni@fmhof.fi
http://finnishmusichalloffame.fi/fi/
Markus Paul
Toimitusjohtaja
Media Tailor Oy
040 500 2000
markus.paul@mediatailor.fi
https://mediatailor.fi/

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity meihin niin pidämme sinut ajan tasalla.