Media Tailor etsii mediaoperaattoria tositarkoituksella!

Oletko digitaalisesti orientoitunut, palvelukeskeinen ja terävä-älyinen? Innostutko uusista projekteista ja toimintamalleista? Medianhallintaan erikoistunut palveluyrityksemme hakee työntekijää täydentämään operaattoritiimiämme.

 

KEITÄ OLEMME?

 

Median murros ja monikanavaiset digitaaliset julkaisut haastavat kaikkien alojen toimijat mediatiedostojen hallinnan osalta, kun sisältöjä versioidaan ja julkaistaan nopeasti. Media Tailor tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille skaalautuvia palveluita näihin tarpeisiin – räätälöityjen pilvipalveluiden avulla mediatiedostojen käsittelyn, arkistoinnin ja julkaisun tehostaminen helpottuu entisestään.

 

SINUSTA JÄSEN MEDIA TAILORIN TIIMIIN?

 

Media Tailor hakee koko- tai osa-aikaista työntekijää Helsingin toimistoon Pasilaan. Työ on vuorotyötä, sillä palvelussamme on ympärivuorokautinen päivystys viikon jokaisena päivänä. Mediaoperaattorin työhön kuuluu niin asiakaspalvelua, valvontatyötä, tiedonkäsittelyä, kehitysprojekteja kuin ylläpitoakin. Tarkkuutta vaativat tehtävät, ongelmanratkaisu ja työskentely nopeasti muuttuvassa ympäristössä ovat mediaoperaattorille arkipäivää. Tässä positiossa pääset seuraamaan aitiopaikalta sekä televisiotoimintaa että IT-kehitystä.

 

KUKA SINÄ OLET?

 

Odotamme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, kohtalaisia atk-taitoja, vastuullisuutta ja kykyä tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. Eduksi katsomme kokemuksen ja/tai harrastuneisuuden media-alalla ja kiinnostuneisuuden osaamisesi laajentamiseen. Taustasi tai kokemustasosi ei ole tärkein ominaisuutesi – tärkeintä on asenne ja halu kehittää itseäsi.

 

HAKEMINEN

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, missä kerrot itsestäsi ja tuot esiin parhaat puolesi. Kerro meille missä olet hyvä ja missä erinomainen. Liitä hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mediatailor.fi.