Media Tailor

sanoma.

Sanoma / Nelonen Media

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka


Media Tailor on hoitanut Nelonen Median lineaaristen TV-kanavien ja Ruutu VoD/SVoD-kanavien Medialogistiikkaa ja Playoutia marraskuusta 2016 lähtien.

Sanoma Media Finland on Suomen johtava mediatalo. Lähes 100 % suomalaisista viettää aikaa Sanoman painetun ja digitaalisen median parissa viikoittain. Nelonen Media on osa Sanoma Media Finlandia ja johtavaa televisioon ja radioon keskittyvää lähetyskonsernia.

Lähtökohta

Markkinoiden digitalisoituminen ja OTT:n laajentuminen edellyttävät erityisesti Sanoman kaltaisten monikanavaisten mediatalojen sopeutumista nopeasti.

Eri tiedostomuodot, useat toimitus- ja jakelualustat ja järjestelmät ilman integraatioita aiheuttavat aikaa vieviä prosesseja ja enemmän manuaalisia tehtäviä.

Manuaaliset tehtävät puolestaan ​​aiheuttavat suuria riskejä inhimillisille virheille – myös manuaalinen valvonta vie paljon aikaa. Se on vaikeaa tai jopa mahdotonta raportoida ja mikä tärkeintä, se on erittäin kallista.

Ratkaisu

Kun Media Tailor alkoi rakentaa Enterprise Solution -ratkaisua Neloselle, ydin oli palvelualustamme. Mitä asiakas haluaa saavuttaa ja miksi? Mikä on tulos, jota me tässä tavoittelemme? Kaikki prosessit harkittiin ja tietopohjaiset työnkulut räätälöitiin pitäen nämä tärkeät kysymykset mielessä.

Integrointi talon sisäiseen ERP:hen oli tietysti Nelosen tapauksessa pakollista, jotta tietopohjainen ja skaalautuva ratkaisu mahdollistaa useiden formaattien julkaisun useille alustoille. Tämä ominaisuus toteutettiin myös automaatiolla.

Automatisoituja työnkulkuja ajetaan eri integraatioilla kerättyjen metatietojen perusteella. Tämä tekee palveluympäristöstä erittäin luotettavan ja eri toimintojen valvonnasta sujuvampaa ja läpinäkyvämpää.

Mediaoperaattorit valvovat kaikkia inhimillistä kosketusta vaativia toimintoja huippuluokan ammattitaidolla ja varmistavat, että Nelonen Median lineaariset tv-kanavat ovat 24/7 hallittavissa.

Tulokset

Räätälöidyt työnkulut luovat tehostetun koordinointimallin kotimaisten ja kansainvälisten materiaalien, mainosten ja promootioiden medialogistiikkaan.

Täysin automatisoidut ja joustavat työnkulut yhdistettynä räätälöityihin prosesseihin mahdollistavat nopeat muutokset. Skaalautuva alusta ja sisäinen tuki mahdollistavat nopean kehityksen – kun Nelosen liiketoiminnan on sopeuduttava markkinoiden muuttuessa, ratkaisumme räätälöidään sitä mukaa.

Automatisointi ja aikataulutetut toimenpiteet minimoivat inhimillisten virheiden riskit ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että kaikki manuaaliset toiminnot suoritetaan asianmukaisesti.

Suunnittelu

Tuotanto

Validointi

Versiointi

Julkaisu

Playout

Jakelu

Tarjoamme ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin mediayrityksille. Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi paras ratkaisu.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailor tarjoaa skaalautuvalla medialogistiikkaratkaisullaan tavan, jolla televisioyhtiöt, mediatalot ja muut sisällöntuottajat voivat tarjota trendikkäitä FAST TV -palveluita.

Nelonen Median interaktiiviset lineaariset TV-lähetykset

Nelonen Median interaktiiviset lineaariset TV-lähetykset

Mediayhtiöt etsivät jatkuvasti uusia tapoja saada tv-yleisöä mukaan. Luomamme integraation ansiosta Nelonen Media voi helposti hallita ja näyttää käyttäjien luomaa sisältöä sosiaalisesta mediasta lineaaristen tv-kanavien suorissa lähetyksissä.

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!

Sanoma lähettää kymmeniä tuhansia tunteja viihdettä vuosittain. Jokainen ohjelma kulkee Media Tailorin kehittämän digitaalisen alustan kautta.

Upouusi grafiikkakeskus Nelonen Medialle

Upouusi grafiikkakeskus Nelonen Medialle

Media Tailor ja emoyhtiö TV Tools kehittivät yhdessä täysin uuden lineaaristen TV-kanavien grafiikan käsittely- ja ajoratkaisun Media Tailorin palvelualustalle.