Media Tailor

Meistä

Media Tailor


Rikastamme media-alaa innovatiivisilla ratkaisuilla

Kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoaminen koko sisällön toimitusketjuun vaatii kattavaa asiantuntemusta. Asiantuntijoillamme on kokemusta sekä perinteisestä mediatuotannosta ja -lähetyksestä että ohjelmoinnista ja ICT:stä.

Sen lisäksi, että olemme yksi päheimmistä mediateknologiayrityksistä, välitämme paljon myös ympäristöstämme. Meillä on oma konsernitason ympäristömissiomma, jolla varmistamme tekevämme osamme pitääksemme planeettamme elinkelpoisena tuleville sukupolville.

 

 

mediaflow media tailor.

Visio


Visionamme on tarjota paras mediaflow sisällönhallintaan ja jakeluun. Haluamme luoda mahdollisimman virtaviivaistetun median organisointi-, tallennus- ja jakamisprosessin eri kanavien välillä.

Pyrimme aina tarjoamaan innovatiivisia ja joustavia ratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Pysymme aina uusien teknologioiden ja trendien edellä.

Visiomme avulla pyrimme antamaan sisällöntuottajille, markkinoijille ja mediaorganisaatioille mahdollisuuden maksimoida toimintansa nopeasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä.

mediaflow media tailor.

Missio


Missiomme on mullistaa mediayritysten tapa hallinnoida ja jakaa sisältöään. Kuljemme kohti missiotamme tarjoamalla kokonaisvaltaisia mediaflow-ratkaisuja koko sisällön toimitusketjulle.

Tavoitteemme on antaa kaikille yrityksille – koosta tai toimialasta riippumatta – mahdollisuus menestyä jatkuvasti kasvavassa mediaympäristössä. Uskomme, että saumaton ja tehokas mediaflow on välttämätön yrityksille, jotka haluavat menestyä nykypäivän nopeatempoisessa digitaalisessa ympäristössä. 

Tarjoamalla parhaan ratkaisun mediaflow’lle pyrimme auttamaan asiakkaitamme tehostamaan työnkulkuja, lisäämään tuottavuutta ja viime kädessä edistämään menestystä media-alalla.

mediaflow media tailor.

Asiakaslupaus


Toimintamme ydin ovat mukautuvat korkealaatuiset teknologiaratkaisut, oma in-house-kehitys, luova ajattelu sekä erinomainen asiakaspalvelu. Tämän lisäksi olemme aina ajan tasalla tämän hetken huipputeknologioista ja automaatioista.

Uskomme, että pitkäaikaisten strategisten kumppanuuksien rakentaminen on avain menestykseen. Olemme aina valmiita antamaan kaikkemme, jotta voimme täyttää asiakkaidemme tarpeet. Olemme omistautuneet tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotta palvelumme ovat optimoidut jokaiselle asiakkaalle.

Ennen kaikkea olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme menestymään media-alalla.

mediaflow media tailor.

Ympäristövastuu


Näemme, että jokainen yritys on vastuussa planeettamme suojelemisesta tuleville sukupolville. Siksi konsernimme ympäristömissio on toiminnassamme jatkuvasti mukana. Olemme sitoutuneet hillitsemään ilmastonmuutosta, lisäämään hiilinieluja ja säilyttämään ainutlaatuisen luontomme monimuotoisuuden.

Ymmärrämme, että mediateollisuudella voi olla merkittäviä ympäristövaikutuksia. Siksi pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkeämme erilaisilla toimilla. Yksi näistä toimista on sijoittaa 50 prosenttia yrityksemme voitosta luontomissiomme toteuttamiseen.

Uskomme, että maapallosta huolehtimalla voimme myös luoda paremman tulevaisuuden asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteisöillemme. Luontomissiossa ei ole kyse vain sitoutumisesta, vaan se on intohimomme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yritys, joka asettaa kestävän kehityksen etusijalle.

TV Tools Group


TV Tools Groupilla on kokemusta innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä ja toteuttamisesta mediateknologia-alalta yli 25 vuoden ajalta.

TV Tools Oy on mediateknologiakumppani eteenpäin katsoville yrityksille. Yhdessä olemme sitoutuneet tarjoamaan huippuluokan ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan kestävästi ja laajentumaan kansainvälisesti.

Huipputeknologian ja vertaansa vailla olevan asiantuntemuksen avulla annamme asiakkaillemme mahdollisuuden pysyä kehityksen kärjessä toimialalla, joka kehittyy nopeasti.

News publishers and media houses.
Media Tailor

Tapaa tiimimme!

Markus Paul

Markus Paul

CEO & Partner

Markus on monilahjakas media-ammattilainen, jolla on kunnianhimoa ja pitkä historia televisioalalla. Hän luo toimivia liiketoimintamalleja ja muuttaa haasteet ketterästi ratkaisuiksi. Markus tahdittaa yrityksen toimintaa toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Matti Tanttari

Matti Tanttari

Service Manager

Matti vastaa Media Tailorin medialogistiikkapalveluista ja playoutista. Hän tuntee digitaaliset alustamme läpikotaisin ja huolehtii Sanoman asiakkuudesta. Matti loistaa teknisissä yksityiskohdissa ja kehitysprojekteissa. Vapaa-ajallansa hän matkustelee ja ikuistaa hetkiä valokuvaten.

Kari Vuosmaa

Kari Vuosmaa

Media Operator Team Leader

Kari on livelähetysten ja tv-grafiikan mestari. Hän omaa pitkän linjan kokemuksen kaikenlaisista tuotannoista työskenneltyään aikaisemmin useiden eri tuotantotalojen ja kanavien kanssa. Empaattinen ja pulssilla asiasta kuin asiasta. Kari varmistaa, että Media Services tiimillämme on asiat hyvin.

Tatu Sundberg

Tatu Sundberg

Super User

Tatu on meidän luotettava lähetysasiantuntija. Hänen taitojaan Master Control Roomissa (MCR) ja materiaalipalveluissa arvostetaan suuresti. Tatu on aina valmis uusiin haasteisiin – ja aina hyvällä tuulella.

Tommi Vekkilä

Tommi Vekkilä

Senior Media Operator

Tommi on tärkeä tekijä mediaoperaattoritiimissämme, suurella sydämellä. Hänen työhistoriansa kattaa videotuotantoa, tuen ja koordinoinnin tehtäviä. Hän on myös hyvin luova ja hauska.

Henri Mitikka

Henri Mitikka

Product Owner

Henri tuntee Media Pocket -alustamme teknisen puolen kauttaaltaan. Hän hallitsee myös audioeditoinnin, miksauksen ja jälkituotannon – you name it. Hänen sydämensä sykkii kulttuurille, erityisesti musiikille ja valokuvaukselle. Rauhallinen ja luotettava kaveri, höystettynä loistavalla huumorintajulla.

Anssi Hurskainen

Anssi Hurskainen

Super User

Sympaattinen Anssi on syventänyt medialogistista osaamistaan kasvaen talon sisällä mediaoperaattorista Super Useriksi. Anssi ei pelkää kovaa työtä tai haastavia tilanteita. Kysy häneltä mitä tahansa sähköautoista, ja hämmästy! Firman tilatuin showmies.

Sara Jokelainen

Sara Jokelainen

Communications Manager

Saraa kiehtoo visuaalisuus ja monikanavainen, ihmisläheinen viestintä. Optimistina hän näkee lasin aina puoliksi täynnä. Lisäboostia luovuuteen kaivatessaan, hän löytää itsensä usein merenrannasta tai katselemasta auringonlaskua.

Jere Kinnunen

Jere Kinnunen

Media Operator

Jere tuli Media Tailorille myynti- ja markkinointitiimiin harjoittelijaksi. Harjoittelujakson jälkeen hän päätti sukeltaa syvemmälle mediaoperointiin mediaoperaattorina! Nopeat autot ja longboardit ajavat Jereä kohti uusia seikkailuja. Tasapainoksi hän chillaa kavereiden kanssa, usein hyvän ruoan ja saunomisen parissa.

Heikki Kynsijärvi

Heikki Kynsijärvi

Media Operator

Logistiikkainsinööri taitavalla luovalla silmällä: musiikki, videotuotanto ja valokuvaus on lähellä hänen sydäntään. Hän on tärkeä pelaaja operaattoritiimissämme. Rauhallinen, luotettava ja aito tiimipelaaja.

Aleksanteri Tahvanainen

Aleksanteri Tahvanainen

Media Operator

Aleksanteri on todellinen tutkimusmatkailija – kaikki retkeilyyn tai matkustamiseen liittyvä inspiroi häntä. Hän tarvitsee vain juustoleipää ja kahvia selviytyäkseen. Hän tykätty kollega, jolla on vahva tausta lähetyksistä operaattorina ja materiaalikoordinaattorina.

Pyry Partti

Pyry Partti

Media Operator

Pyry tunnetaan monitaiturina joka osaa tarkastella asioita moniulotteisesti. Hänelle on kertynyt asiantuntemusta mainosalalta, mm. sosiaalisen median ammattilaisena. Hän syttyy matkapuhelimista, avoimesta lähdekoodista ja web-sivustoista.

Oskari Jokinen

Oskari Jokinen

Marketing Coordinator

Oskari on markkinoija järkkymättömällä can-do asenteella. Oskarin vahvuuksia ovat luova kirjoittaminen, valokuvaaminen sekä kyky hallita kokonaisuuksia. Oskari tunnetaan urheilufanina ja hän rakastaa pitkiä lenkkejä luonnossa. Hän todennäköisesti kävelee nopeammin kuin sinä.

Erja Isoviita

Erja Isoviita

Media Operator

Media Services tiimi sai naisenergiaa, kun Erja hyppäsi mukaan media-assistenttitutkinnon taustalla. Erja nauttii vapaa-ajastaan koirien ja hevosten kanssa. Hän on erityisen kiinnostunut JDM-autoista ja kokenut karavaanari. Erja on avoin ja helposti lähestyttävä.

Kristian Lauronen

Kristian Lauronen

Product Manager

Kristian, aikaisemmin partner trainer ja asiakassuhde-ekspertti ahmii haasteita ja serenoi ne viheltämällä keskittyneenä. Häntä motivoi erityisesti liiketoiminnan ja palveluiden kehittäminen. Earlybird, joka aloittaa työpäivänsä aina ennen klo 9 kellonlyömää. Vapaa-ajallaan hän pakenee todellisuutta matkustamalla ja tutkimalla historiaa artikkeleiden ja loputtomien YouTube-videoiden kautta.

TV Tools Oy

TV Tools Oy

TV Tools teams

Taiomme ideoista innovaatioita timanttisten sidosryhmäläisten avulla. Konsernin emoyhtiö – luotettu teknologiakumppanimme TV Tools on olennainen Tekijä isolla T:llä päivittäisen operointimme sujuvuuden takaamisessa.

Arvomme


Luottettava ja osallistava yhteisö

Upeat tulokset syntyvät luottamuksesta. Siksi uskomme tasapainoon vastuun ja vapauden välillä.

Saavuttaaksemme tasapainon, asetamme etusijalle avoimen ja jatkuvan kommunikaation toistemme kanssa.

Emme halua asettaa tarpeettomia rajoja toisillemme vaan päinvastoin: annamme toisillemme tarpeeksi tilaa.

 

Vaalimme avoimuutta ja hyväsydämisyyttä

Edistämme kunnioittavaa, avointa ja hyväsydämistä ilmapiiriä yhteisössämme.

Kuuntelemme, kysymme ja autamme toisiamme epäröimättä. Ymmärrämme, että jokaisella yksilöllä on omat ainutlaatuiset kokemuksensa ja näkökulmansa. Pidämme tätä monimuotoisuutta vahvuutena.

Uskomme, että antamalla esimerkkiä ja kohtelemalla muita ystävällisesti ja kunnioittavasti, voimme luoda parhaan mahdollisen työympäristön.

Olemme rohkeita menestyjiä

Rohkeus ohjaa innovatiivista ja luovaa ajattelutapaamme.

Meillä on turvallinen työympäristö, joka rohkaisee kokeilemaan uusia asioita ja näkemään epäonnistumiset mahdollisuuksina.

Tiedämme, että se ei ole aina helppoa. Emme pelkää epäonnistumisia vaan ylitämme korkeimmatkin esteet. Yhdessä ja rohkeasti.

Liity mukaan!


 

 

Tiimimme on suurin voimavaramme.

Etsimme jatkuvasti tiimiimme lahjakkaita ja motivoituneita henkilöitä, jotka jakavat samanlaisen intohimon mediateknologiaa kohtaan.

Tarjoamme dynaamisen ja haastavan työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä huipputeknologian parissa ja tehdä yhteistyötä alan lahjakkaimpien ihmisten kanssa.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, suosittelemme kurkkaamaan uraosiostamme ajankohtaiset avoimet työpaikat. Jos et löydä osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa tehtävää, lähetä meille avoin hakemus. Arvostamme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi hakijoita kaikista taustoista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!