Media Tailor

On vain yksi
Media Tailor


Avaimet tehokkaampaan digitaalisen sisällön hallintaan ja jakeluun

Tarjoamme innovatiivisia mediahallintaratkaisuja. Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin älykäs pilvialusta digitaaliseen aineistonhallintaan kuin kokonaisvaltaiset medialogistiikka- ja jakeluratkaisut.

Palvelumme ja tuotteemme tehostavat koko sisällön tuotantoketjua. Samalla ne lisäävät yrityksesi ketteryyttä ja parantavat kilpailuetua mediatiedostojen määrän kasvaessa.

Meistä


Media Tailor on suomalainen mediateknologiayritys. Tarjoamme pilvipohjaisia medianhallinta- ja jakeluratkaisuja median toimitusketjun työnkulkujen automatisointiin ja monikanavaisen sisällön jakelun optimointiin.

Pohjoismaiden suurimmat mediayritykset käyttävät palvelujamme ja tuotteitamme. Siitä huolimatta ratkaisumme eivät sovellu pelkästään suurille mediataloille. Käytettyjen ja omistettujen mediatiedostojen määrä kasvaa päivittäin jokaisessa yrityksessä. Siksi jokainen yritys on nykyään omalla tavallaan mediayritys.

Visiomme on tarjota jokaiselle mediayritykselle maailman paras mediaflow, huippuluokan ammattitaidolla ja innovatiivisella kehityksellä.

Suunnittelu

Tuotanto

Validointi

Versiointi

Julkaisu

Playout

Jakelu

Miksi työnkulut kannattaa automatisoida?


Tehostuneet digitalisoidut sisällön hallinnan ja jakelun työnkulut tarjoavat yrityksille useita etuja.

Siksi automatisoimme ja virtaviivaistamme median toimitusketjun eri vaiheita sisällön suunnittelusta aina jakeluun oikeilla tekniikoilla, ohjelmistoilla ja pitkällä alan tuntemisella.

Asiakkaitamme


Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava medianhallinnan ja -jakelun kumppani. Meillä on ollut suuri kunnia olla ensisijainen valinta useille arvostetuille yrityksille:

Etusivu

Sanoma

Sanoma on Suomen suurin mediakonserni. Konserniin kuuluvalla Nelonen Medialla on neljä televisiokanavaa ja useita radiokanavia.

Etusivu

MTV

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö: ilmiöiden, keskusteluaiheiden, tähtien ja sisällön koti.

Etusivu

Yle

Yleisradio Oy on Suomen valtion omistama kansallinen mediayhtiö, ja se palvelee päivittäin muun muassa kolmella televisiokanavalla, kuudella radiokanavalla ja Yle Areena-suoratoistopalvelulla.

Media Tailor
Media Tailor

Miksi Media Tailor?

Vakaus

Media Tailor on osa TV Tools -konsernia, joka on kehittänyt ja toteuttanut mediateknologiaa jo vuodesta 1996 asti. Tutkimus- ja kehitystyö rahoitetaan konsernin omilla varoilla. Yhdessä muodostamme tiimin, jolla on todistettu kokemus korkealaatuisten ratkaisujen toimittamisesta vuosien kokemuksella.

 

Toimialatuntemus

Henkilökuntamme on työskennellyt mediayritysten kanssa yli kymmenen vuoden ajan! Kokemus, tietotaito ja syvällinen media-alan ymmärrys antavat meille mahdollisuuden vastata haastavimpiinkin vaatimuksiin tehokkaasti. Asiakkaillemme priorisoimme ensiluokkaisen palvelulaadun.

Pohjoismainen yritys

Media Tailor on kokonaan suomalaisten media-alan ammattilaisten omistama, ja heistä suurin osa on aktiivisesti mukana konsernin toiminnan kehittämisessä. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa, ja kaikki tiedot säilytetään ETA:n sisällä. Kannamme vastuumme ympäristöstämme ainutlaatuisella luontomissiollamme.

Innovatiivinen ohjelmistokehitys

Meillä on vankka kokemus räätälöityjen toimintojen ja työnkulkusuunnitelmien sekä monimutkaisten integraatioiden tehokkaasta hyödyntämisestä asiakkaidemme erityisvaatimuksiin. Kuljemme asiakkaidemme rinnalla suunnittelusta jatkuvaan ylläpitoon.

Mitä uutta?


Tutustu viimeisimpiin uutisiimme ja blogiteksteihimme. Olitpa sitten kiinnostunut digitaalisesta aineiston hallinnasta, medialogistiikasta tai tekoälyn tulevaisuudesta, artikkelikattauksemme tarjoaa valikoiman kiehtovia ja hyödyllisiä julkaisuja.

Tekoäly muuttaa media-alaa – Asiantuntijoiden näkemyksiä tekoälyn asenteellisuuteen, etiikkaan ja muihin kysymyksiin

Tekoäly muuttaa media-alaa – Asiantuntijoiden näkemyksiä tekoälyn asenteellisuuteen, etiikkaan ja muihin kysymyksiin

Kasvaneesta luovuudesta ja yhteiskunnan pelastamisesta aina asenteellisuuteen ja riskeihin. Tekoäly on tullut jäädäkseen, ja se muuttaa koko yhteiskuntaa. Onko tosiaan näin? Lue tarkemmin, mitä alan johtavilla tekoälyasiantuntijoilla on sanottavana!

Luova tekoäly, Web3 ja FAST – IBC2023-messujen tärkeimmät puheenaiheet

Luova tekoäly, Web3 ja FAST – IBC2023-messujen tärkeimmät puheenaiheet

IBC2023:n pääteemat korostivat monia keskeisiä aiheita, jotka muovaavat koko media-alaa. Nostimme tähän tekstiin niistä oleellisimmat varsinkin lähetystoiminnan harjoittajien näkökulmasta.

SkyShowtime-palvelun saumaton käyttöönotto ja materiaalin prosessointi Ruutuun

SkyShowtime-palvelun saumaton käyttöönotto ja materiaalin prosessointi Ruutuun

Media Tailor vastasi uuden SkyShowtime-palvelun käyttöönotossa palveluun tulevan materiaalin vastaanottamisesta ja prosessoinnista sekä metadatahallinnasta.

Yle Arkiston valokuvakokoelmien siirto Media Pocketiin

Yle Arkiston valokuvakokoelmien siirto Media Pocketiin

Satoja tuhansia tiedostoja ja korvaamatonta kulttuurista arvoa. Yle on vaihtanut Yle Arkiston valokuvien arkistointiin käyttämänsä alustan ja keskittää jatkossa yhä enemmän yhtiön valokuvien hallinta- ja arkistointitoimintoja Media Pocketiin.

Media Tailor
Markus Paul

”Koko media-ala ja sisällön kulutustottumukset käyvät läpi valtavaa murrosta.

Media Tailor huolehtii sisällönhallinnan ja jakelun sujuvuudesta ja auttaa näin asiakkaitaan keskittymään ydinosaamiseensa.”

– Markus Paul, CEO, Media Tailor

This site is registered on wpml.org as a development site.