Media Tailor

Asiakastarinat


Virtaviivaistetut sisällön työnkulut digitaalisen median hallintaan ja jakeluun

Meillä on ollut kunnia olla ensimmäinen ensisijainen valinta monille yrityksille, jotka ovat halunneet tehostaa sisällönhallinta- ja jakeluprosessejansa. Tältä sivulta löydät kehittämiämme ratkaisuja asiakaskohtaisesti.

Ratkaisuja asiakaskohtaisesti


Olemme toimintamme alusta alkaen tarjonneet luotettavaa palvelua asiakkaillemme. Meillä on ollut kunnia olla seuraavien yritysten ensisijainen valinta:

Asiakastarinat

Sanoma

Sanoma on Suomen suurin mediakonserni. Konserniin kuuluvalla Nelonen Medialla on neljä televisiokanavaa ja useita radiokanavia.

Asiakastarinat

MTV

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö: ilmiöiden, keskusteluaiheiden, tähtien ja sisällön koti.

Asiakastarinat

Yle

Yleisradio Oy on Suomen valtion omistama kansallinen mediayhtiö, ja se palvelee päivittäin muun muassa kolmella televisiokanavalla, kuudella radiokanavalla ja Yle Areena-suoratoistopalvelulla.

Asiakastarinat

Vestia

Vestia Oy on Jokilaaksojen alueella toimiva 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö.

Asiakastarinat

FAME

Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta.

News publishers and media houses.
Media Tailor

Miksi Media Tailor?

Vakaus

Media Tailor on osa TV Tools -konsernia, joka on kehittänyt ja toteuttanut mediateknologiaa jo vuodesta 1996 asti. Tutkimus- ja kehitystyö rahoitetaan konsernin omilla varoilla. Yhdessä muodostamme tiimin, jolla on todistettu kokemus korkealaatuisten ratkaisujen toimittamisesta vuosien kokemuksella.

 

Toimialatuntemus

Henkilökuntamme on työskennellyt mediayritysten kanssa yli kymmenen vuoden ajan! Kokemus, tietotaito ja syvällinen media-alan ymmärrys antavat meille mahdollisuuden vastata haastavimpiin vaatimuksiin tehokkaasti. Priorisoimme ensiluokkaisen palvelulaadun arvostetuille asiakkaillemme.

Pohjoismaalainen yritys

Media Tailor on kokonaan suomalaisten media-alan ammattilaisten omistama, ja heistä suurin osa on aktiivisesti mukana konsernin toiminnan kehittämisessä. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa ja kaikki tiedot säilytetään ETA:n sisällä. Kannamme vastuumme ympäristöstämme ainutlaatuisella luontomissiollamme.

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Meillä on vankka kokemus räätälöityjen toimintojen, monimutkaisten integraatioiden ja räätälöityjen työnkulkusuunnitelmien tehokkaasta sisällyttämisestä asiakkaidemme erityisvaatimuksiin alkuperäisestä suunnittelusta jatkuvaan ylläpitoon.