Media Tailor

sanoma.

Sanoma

Sanoma keskittää audiovisuaaliset arkistot Media Tailorin alustalle


Sanoma luottaa älykkääseen medianhallintaan. Suomalainen palveluyritys Media Tailor on kehittänyt korkean teknologian palvelualustan, joka mahdollistaa kaikkien mediatiedostojen, kuten videon, äänen, kuvien jne., ja niiden käsittelyn (esim. eri versiot ja arkistoinnin) automatisoinnin.

Sanoma Media Finland on halunnut tehostaa video- ja äänisisällönhallintaa. Mediateollisuuden muutos ja digitaaliset monikanavajulkaisut nopeatempoisilla julkaisuaikatauluilla haastavat yritykset muuttamaan tapojaan hallita sisältöä.

Suomalainen palveluyritys Media Tailor on kehittänyt korkean teknologian palvelualustan, joka mahdollistaa kaikkien mediatiedostojen, kuten videon, äänen, kuvien jne., ja niiden käsittelyn (esim. eri versiot ja arkistoinnin) automatisoinnin.

Jatkossa Sanoma keskittää audiovisuaalisen arkistonsa Media Tailorille.

Haluamme tarjota parhaan ratkaisun mediasisällön hallintaan ja prosessien automatisointiin. Kasvava yhteistyömme Sanoman kanssa on valtava tunnustus ja merkki siitä, että olemme onnistuneet saavuttamaan visiomme.

–Markus Paul, CEO of Media Tailor.

Sanoma Media Finland tuottaa noin 3 000 ääni- ja videoleikettä kuukaudessa. Heidän alustansa ISTV esimerkiksi tuottaa paljon verkko-ohjelmia, jotka on suunnattu useille eri verkkoyleisöille verkkouutisvalikoimansa ohella. Media Tailor tarjoaa verkkopohjaisen alustan, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää ja hyödyntää kaikkea leikearkiston sisältöä.

Valtavana lähetystoiminnan harjoittajana meillä on suuri määrä ääni- ja videosisältöä erilaisille alustoille ja yleisöille. On välttämätöntä pystyä hallitsemaan sisältöämme yhdestä paikasta, jotta sitä voidaan hyödyntää tehokkaasti kaikissa kanavissa ja julkaisuissa.

– Matti Lampinen

CTO of Nelonen Media

Sanoma on tyytyväinen onnistuneeseen integraatioon

Media Tailorin alusta tarjoaa automaatiota, joka tukee Sanoman ydintoimintoja ja luo uusia mahdollisuuksia sisällön käyttöön ja kaupallistamiseen.

Metatietoja sisältäviä mediatiedostoja kerätään integraatioiden avulla. Dataohjattu tekniikka mahdollistaa erilaisten sisältöjen hallinnan (esim. siirron ja arkistoinnin) ja tehostaa käsittelyä (eri versiot televisioon ja OTT:hen) ja pääsyä jälkituotantotarkoituksiin. Media Tailorin pilvipalvelu on skaalattu vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

– Media Tailor on luotettava asiantuntijaorganisaatio ja heidän tietonsa dataohjautuvasta automaatiosta on huippua, Lampinen sanoo.

Sanoma Media Finland on johtava suomalainen monikanavainen mediayhtiö, joka tavoittaa suurimman osan suomalaisista päivittäin. Vuodesta 2016 lähtien Nelonen Median televisio- ja OTT-alustan Ruutu medialogistiikkaa ja playoutia on hoitanut älykkään median hallintaan keskittynyt palveluyritys Media Tailor Oy.

 

Haluatko kuulla lisää?

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Media Tailor on hoitanut Nelonen Median lineaaristen TV-kanavien ja Ruutu VoD/SVoD-kanavien Medialogistiikkaa ja Playoutia marraskuusta 2016 lähtien.

Mediasisältöbuumi tarjoaa uusia mahdollisuuksia innovatiivisille suomalaisyrityksille

Mediasisältöbuumi tarjoaa uusia mahdollisuuksia innovatiivisille suomalaisyrityksille

Automaatioon tukeutuvilla yrityksillä on avaimet menestykseen.

Automaatioita, kiitos – Case Ruutu

Automaatioita, kiitos – Case Ruutu

Maailmassa, jossa suoratoistopalveluita ilmaantuu kuin sateella, Nelonen Median Ruutu+ -suoratoistopalvelu päätti lisätä sisältötarjontaansa dramaattisesti.

Sanoma Media Finlandin leikearkiston keskittäminen

Sanoma Media Finlandin leikearkiston keskittäminen

Leikearkiston keskittäminen Media Tailorin palveluihin auttaa Sanomaa virtaviivaistamaan tuotantoprosessejaan ja luomaan uusia tapoja käyttää ja kaupallistaa suuria sisältömääriä.