Media Tailor

Media Pocket -tuotteet

Loader


Saavuta hybridipilvi helposti Media Pocket Loaderin avulla!

Loader.

Loader tekee massiivisimmistakin mediasiirroista helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea turvallista


Olemme havainneet, että monet media-alan toimijat jarruttelevat pilvipalveluihin siirtymistä. Syynä on usein jo ajatustasolla vaivallolliselta tuntuva ja käytännössä hidas datamigraatioprosessi. Useat tiedostonsiirtopalvelut eivät kykene vastaamaan raskaiden media-arkistoiden siirtonopeustarpeita, saati integroitumaan sulavasti jo tuotantoympäristössä käytettäviin järjestelmiin.

Ratkaisimme haasteen kehittämällä medianhallinta-alustamme Media Pocketin käyttöjärjestelmään uuden osan, Loaderin. Sen avulla massiivisetkin mediasiirrot pystytään toteuttamaan kaikki kansiorakenteet säilyttäen, mutkattomasti ja ennen kaikkea riskittömästi.

Automatisoidut hybridipilvipalvelut helpottavat tiedostojen arkistointia ja prosessointia merkittävästi. Media Pocket Loader mahdollistaa suurien mediatiedostomassojen siirron tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

hybridipilvi loader.

Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor

Hyödyt

Loader integroi on-prem-tuotannon tallennustilan Media Pocket -pilviympäristöön automaattista siirtoa varten selaimesta ja takaisin. Loader suorittaa automaatioprosessissaan seuraavat työvaiheet:

  • Varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedostot, kuten ohjelmat ja kirjastot ladataan.
  • Kopioi tarvittavat tiedostot levyltä muistiin huomioiden tiedoston liitännäiset muistivaatimukset, käyttöoikeudet jne.
  • Palauttaa kaikki yksittäiset alikansiot ja resurssit tiedostopolkutietojen avulla.
  • Kirjaa palautusprosessin Media Pocketin käyttöliittymän lokiin, josta voidaan seurata palautushistoriaa käyttäjä- ja tiedostotasolla.

Liittyvät artikkelit

Siirry hybridipilveen helposti Media Pocket Loaderin avulla!

Siirry hybridipilveen helposti Media Pocket Loaderin avulla!

Automatisoidut monipilvipalvelut helpottavat tiedostojen arkistointia ja prosessointia merkittävästi. Media Pocket Loader mahdollistaa suurien mediatiedostomassojen siirron tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

hybridipilvi.

Digital asset management.

Valmis hybridipilveen?


Saavuta hybridipilvi Loaderin avulla. Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi erityisvaatimuksistasi ja selvittääksesi, kuinka Loader voi mullistaa pilvistrategiasi.

This site is registered on wpml.org as a development site.