Media Tailor

Media Pocket -tuotteet

Loader


Saavuta hybridipilvi helposti Media Pocket Loaderin avulla!

hybridipilvi, lucidlink.

Loader tekee massiivisimmistakin mediasiirroista helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea turvallista


Olemme havainneet, että monet media-alan toimijat jarruttelevat pilvipalveluihin siirtymistä. Syynä on usein jo ajatustasolla vaivallolliselta tuntuva ja käytännössä hidas datamigraatioprosessi. Useat tiedostonsiirtopalvelut eivät kykene vastaamaan raskaiden media-arkistoiden siirtonopeustarpeita, saati integroitumaan sulavasti jo tuotantoympäristössä käytettäviin järjestelmiin.

Ratkaisimme haasteen kehittämällä medianhallinta-alustaamme Media Pocketiin uuden osan, Loaderin.

Media Pocket Loader mahdollistaa suurten mediatiedostomassojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Automatisoidut monipilvipalvelut helpottavat tiedostojen arkistointia ja käsittelyä tuntuvasti.

Ominaisuudet


Hybridipilvi, lucidlink.

Arkistointi ja palauttaminen

​​Loaderin päätarkoitus on tukea suurten mediatiedostokokonaisuuksien siirtämistä siten, että koko projektirakenne ja kaikki tiedostot säilyvät koskemattomina.

Loader toimii siis pilviarkistointityökaluna, joka mahdollistaa myös projektin palauttamisen takaisin tuotantoympäristöön oikealla projektirakenteella restore-ominaisuuden avulla.

Arkistointiprosessit voidaan määrittää käynnistymään automaattisesti tietyllä aikavälillä tai tiettyyn kellonaikaan.

hybridipilvi, lucidlink.

Dropit

Drop-ominaisuus yhdistää Media Pocket -ympäristön ja tuotantopalvelimen, mikä helpottaa materiaalien saumatonta siirtelyä.

Loader toimii drag & drop -tapaan. Työnkulku on helppo ja nopea molempiin suuntiin, Media Pocketiin ja sieltä pois. Loader takaa sujuvan siirtoprosessin myös suuremmalle määrälle aineistoja.

hybridipilvi, lucidlink.

Ingest

Ingest on Loaderin ominaisuus, jonka avulla voi ladata tiedostoja tuotantoympäristöstä suoraan Media Pocketissa oleviin placeholdereihin.

Se käyttää Media Pocketin external ID -metadatakenttää ja tiedostonimeä, joiden avulla se yhdistää ja siirtää tiedostot oikeisiin kohteisiin. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä ympäristöissä, joissa on external ID:tä hyödyntäviä integraatioita.

Kahdesta yhdeksi! Yhdistä Media Pocket ja LucidLink yhdeksi pilvipohjaisen jälkituotannon työnkuluksi


LucidLink on jaettu tila, jossa osaajat voivat työskennellä reaaliaikaisesti millä tahansa luovalla työkalulla missä tahansa. LucidLink linkittyy täydellisesti esimerkiksi Adobe Creative Cloudiin ja Frame.ioon.

Yhdistämällä LucidLinkin ja Media Pocket Loaderin, on mahdollista hallita, muokata ja arkistoida aineistoja pilvessä yhdellä virtaviivaisella hybridipilviratkaisulla.

Editointi voidaan tehdä nopeasti ja suoraan pilvessä LucidLinkillä, minkä jälkeen materiaalit voidaan arkistoida suoraan Media Pocketiin. Tämä symbioosi tekee yhteistyöstä ja etätyöstä helpompaa, joustavampaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin!

hybrid cloud, LucidLink.

Digital asset management.

Valmiina hybridipilveen?


Tiivistetysti ilmaistuna Loader integroi paikallisen tuototallennustilan Media Pocketiin sen sisällön automaattista siirtoa varten. Se on todellinen yksisarvinen, mitä tulee automatisoituihin prosesseihin. Siitä on tullut välttämätön osa eri tuotantoyhtiöiden, televisioyhtiöiden ja mediatalojen työnkulkua.

Tiimimme on aina valmis auttamaan sinua pilvipalvelujen hyödyntämisessä! Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin Loaderin tuomista hyödyistä juuri sinulle.