media portal.

Media Pocket -tuotteet

Media Portal


Kattava ratkaisu mediasisällön hallintaan ja jakamiseen

Media Portalilla jaat sisältöjäsi turvallisesti ja käyttäjäystävällisesti


Media Portal on kokonaisvaltainen ratkaisu mediasisällön hallintaan ja jakamiseen Media Pocketin ulkopuolella.

Mukautettavien julkaisusääntöjen ja sisällön järjestämis- ja hakumahdollisuuksien ansiosta Media Portal näyttää vain valitut metatiedot ja tekijänoikeustiedot. Näin varmistut siitä, että jaossa on aina oikeat tiedostot ja tiedostomuodot.

Media Portal on räätälöity brändisi mukaiseksi. Tämän lisäksi se pitää huolen, että brändilinjojasi seurataan. Portal tarjoaa käyttäjille aina oikeat brändin mukaiset sisällöt, kuten fontit, värit ja logot.

Media Portal tarjoaa mahdollisuuden jakaa artikkeleita, kuvia, ääni- ja videotiedostoja valitsemillesi yleisöille. Portalissa voi valita, ovatko materiaalit vapaasti kaikkien saatavilla vai säädelläänkö sitä erillisen käyttäjähallinnan avulla. Media Portal tarjoaa mahdollisuuden käyttää useita integraatioita REST API:n avulla.

media portal.

Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor

Monipuoliset Media Portal -ratkaisut pressiportaalista markkinointiin


Media Portal taipuu monenlaisiin tarpeisiin. Se voi toimia esimerkiksi media- tai pressiportaalina, josta toimittajat ja median edustajat voivat lukea yrityksesi artikkeleita ja ladata materiaaleja. Media Portalissa voi myös olla koko ohjelmakirjasto.

Media Portalia voidaan käyttää myös yrityksesi verkkosivuina tai intranetinä. Mediataloille se voi toimia julkaisualustana ja brändeille kanavana markkinointimateriaalien jakamiseen.

Voit itse valita, voiko portaalia käyttää ilman erillistä käyttäjänhallintaa vai ei.

Digital asset management.

Haluatko kuulla lisää?


Media Portal mahdollistaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen median jakamisen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

This site is registered on wpml.org as a development site.