media portal.

Media Pocket -tuotteet

Media Portal


Tarvitsitpa sitten pressiportaalin, brändiportaalin, uutishuoneen tai vaikkapa materiaalipankin, Media Portal on aina sopivin vaihtoehto. Se on kaiken kattava ratkaisu mediasisällön hallintaan, jakeluun ja jakamiseen.

Media Portalilla jaat sisältöjäsi turvallisesti ja käyttäjäystävällisesti


Media Portal on kokonaisvaltainen ratkaisu mediasisällön hallintaan ja jakamiseen halutulla verkkosivustolla Media Pocketin ulkopuolella.

Mukautettavien julkaisusääntöjen ja sisällön järjestämis- ja hakumahdollisuuksien ansiosta Media Portal näyttää vain valitun metadatan ja tekijänoikeustiedot. Näin varmistut siitä, että jaossa ovat aina oikeat tiedostot ja tiedostomuodot.

Media Portal on räätälöity brändisi mukaiseksi, ja se pitää visusti huolen, että brändilinjojasi seurataan. Portal tarjoaa käyttäjille aina oikeat brändin mukaiset sisällöt, kuten fontit, värit ja logot.

Monipuolista jakelua ja käyttäjähallintaa


Media Portalilla niin artikkeleiden, kuvien, äänen ja videon jakelu sujuu kuin tanssi. Sen lisäksi se tarjoaa kattavat työkalut käyttäjähallintaan.

Näillä työkaluilla saa täyden kontrollin pääsyoikeuksista. Täten on helppoa pitää huoli, että vain valtuutetut käyttäjät pääsevät käsiksi valittuihin sisältöihin. Media Portalin voi ottaa käyttöön itsenäisen käyttäjähallinnan kanssa tai ilman sitä.

Mukautuvat integraatiot


Järjestelmä tarjoaa useita integraatiomahdollisuuksia REST API:n kautta. Tämä mahdollisuus tarjoaa saumattoman yhteistyön ja vuorovaikutuksen haluttujen järjestelmien ja palvelujen kanssa.

Olipa kyseessä sisäisesti käytettävä sisältö tai yleisölle jaettu materiaali, Media Portal varmistaa turvallisen ja räätälöidyn sisällönhallinnan ja jakelun.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Monipuoliset Media Portal -ratkaisut pressiportaalista markkinointiin


Media Portal taipuu monenlaisiin tarpeisiin. Se voi toimia esimerkiksi media- tai pressiportaalina, josta toimittajat, median edustajat ja muut sidosryhmät voivat lukea yrityksesi artikkeleita ja ladata materiaaleja. Media Portalissa voi myös olla koko ohjelmakirjasto.

Media Portalia voidaan käyttää myös yrityksesi verkkosivuina tai intranetinä. Mediataloille se voi toimia julkaisualustana ja brändeille kanavana markkinointimateriaalien jakamiseen.

Merkittävin etu löytyy Portalin saumattomassa integraatiossa Media Pocketin kanssa, mikä helpottaa digitaalisen materiaalin vaivatonta jakamista. Tämä varmistaa, että sidosryhmillä on aina saataville tarvittavat tiedostot vaaditussa muodossa.

Digital asset management.

Haluatko kuulla lisää?


Media Portal mahdollistaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen median jakamisen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.