Media Tailor

Palvelut

Medialogistiikka


Huippuluokan medialogistiikkaratkaisut sisällön kaupallistamiseen ja median toimitusketjun automatisointiin

Toteutamme joustavan medialogistisen ratkaisukokonaisuuden tehostamaan mediayrityksesi sisällön toimitusketjun jokaista vaihetta.

Medialogistiikka käsittää kaikki monikanavaiseen medialogistiikan operointiin tarvittavat palvelut: playoutin eli sisällön lähetyksen ja toiston sekä materiaalitoimitukset ja -koordinoinnin.

Dataan pohjautuva automaatio ja kehittyneet työnkulut tekevät materiaalien hallinnasta ja julkaisusta tehokkaampaa, nopeampaa ja luotettavampaa.

Anna meidän hoitaa medialogistiikkasi puolestasi!


Etsitkö kokonaisvaltaista ratkaisua mediasisällön koordinointiin, hallintaan ja monikanavaiseen jakeluun? Ketterän medialogistiikkakumppanin valinta on keskeinen rooli koko sisällön toimitusketjun virtaviivaistamisessa. Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle parhaan media flow’n, joka on koskaan nähty!

Räätälöity palvelualustamme ja pitkälle automatisoidut työnkulkumme on suunniteltu täyttämään haastavimmatkin vaatimukset. Tuloksena on huomattavasti parantunut työnkulkujen tehokkuus, nopeutuneet prosessit sekä luotettavasti ulkoistettu medialogistiikka.

Kaikki teknologiainfrastruktuurimme sijaitsee omissa palvelinkeskuksissamme, mikä varmistaa mediasisältösi ja metatietosi turvallisuuden. Media Tailorin verkkopohjaisen käyttöliittymän avulla sisältösi on jatkuvasti saatavilla ja heti käytettävissä kaikissa halutuissa kanavissa.

News publishers and media houses.
Media Tailor

Hyödyt

Tuottavuus

Ketterä yrityksemme tarjoaa huipputeknologisia ratkaisuja. Palvelualustamme on suunniteltu mukautumaan ja skaalautumaan asiakaskohtaisesti. Kevyen hierarkian ansiosta voimme viedä ideoita nopeasti käyntäntöön  ja edistää uusia tarvittavia ominaisuuksia.

medialogistiikka.

Laatu

Pidämme lähetysvirtasi vakaana ja sujuvana! Lineaarisen ja OTT:n jakelu tapahtuu Media Tailorin toimintakeskuksessa (MCR) huipputeknisellä Playout-automaatiolla. Dynaaminen valvonta ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat nopean ongelmanratkaisun ja virheettömän lähetyksen 24/7.

medialogistiikka.

Kustannustehokkuus

Materiaalioperoinnin keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Pitkälle automatisoidut työnkulut ja tehtävien hallinta antavat asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä ydintehtäviinsä. Ilman laiteinvestointitarvetta.

Integraatiot


dots_elements_petrol

medialogistiikka.

Digital asset management.

Kerro meille tarpeesi!


Virtaviivaistetun medialogistiikan ensimmäinen askel on vain yhden puhelun tai tapaamisen päässä. Ota yhteyttä niin sovitaan sellainen.

Media Tailor

Muut palvelut