David Mühle johtamaan Media Tailorin laajentumista kansainvälisille markkinoille

PlayPilotin entinen toimitusjohtaja johtaa Media Tailorin kansainvälistä kasvua Ruotsista käsin.

Media Tailor on saanut mukaansa raudanlujaa osaamista, kun David Mühle on aloittanut Media Tailor AB:n toimitusjohtajana Ruotsissa.

Davidilla on yli 20 vuoden kokemus teknologia-, myynti- ja markkinointitoimintojen johtamisesta ruotsalaisissa ja kansainvälisissä media- ja start-up-yrityksissä. Hän siirtyi Media Tailoriin suoratoistoon erikoistuneesta PlayPilotista, jossa hän toimi toimitusjohtajana. Hän johti yrityksen kansainvälistä laajentumista yli 25 maahan ja käyttäjämäärän kasvua 10 000:sta 6 miljoonaan kuukaudessa.

David on aloittanut tehtävässään ja on valmiina etsimään ratkaisua mediayritysten tarpeisiin. Tukikohtanaan hän pitää uutta Ruotsin-toimipistettämme.

Media Tailor on osoittanut Suomessa, miten sen ratkaisut voivat kehittää kokonaista toimialaa. Myös globaali media-ala on muutoksen kynnyksellä. Siksi ajoitus on juuri oikea. Minulle on kunnia päästä johtamaan yrityksen kasvua ja laajentumista Ruotsiin ja muille kansainvälisille markkinoille.

David Mühle, CEO, Media Tailor Sweden

Kansainvälistyminen oli yksi monista syistä TV Toolsin ja Media Tailorin fuusioitumisen taustalla. Tarkemmin fuusiosta pääset lukemaan täältä.

On upeaa saada David osaksi väkeämme. Samalla tämä on suuri harppaus kansainvälistymisstrategiassamme. Olemme kehittäneet liiketoimintamallin, joka tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa huolehdimme mediateknologian suunnittelusta, toimittamisesta ja ylläpidosta.

Tällainen malli tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä vapaasti siihen, missä he ovat parhaimmillaan. Pohjoismaiset markkinat hyötyvät tästä suuresti.

Mikko Kujala, CEO, Media Tailor Group

Davidin sekä muita osaajiamme pääset tapaamaan 12.–16.9. Amsterdamissa IBC2024-messuilla esittelypisteellämme tai sunnuntaina järjestämässämme tapahtumassa. Erilliseltä tapahtumasivultamme pääset ilmoittautumaan ja lukemaan lisää mahdollisuuksista tavata meidät.

Lisätiedot:

Sales & Customer Relations Team
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CEO

+358 40 180 5555​​​

Sales & Customer Relations Team
David Mühle

David Mühle

CEO, Media Tailor Sweden

+46 707 385826

Sales & Customer Relations Team
Markus Paul

Markus Paul

COO

+358 10 326 8510

Meet me
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.