Eveo keskittää medianhallinnan ja tv-jakelun Media Tailorille

Media Tailorin ja Eveon uusi monivuotinen sopimus takaa, että kanavan medianhallinta- ja jakelutyönkulut ovat laadukkaat ja auttavat kasvamaan suomalaisella televisiokentällä.

Eveo.

Suomalaisen televisiokentän uusin tulokas Eveo on kotimainen, itsenäinen, valtakunnallinen ja vapaasti katsottava tv-kanava, joka aloitti lähetyksensä vuonna 2023. 

Kehittääkseen toimintaansa Eveo on solminut Media Tailorin kanssa monivuotisen sopimuksen kanavan medianhallinnasta ja tv-jakelusta. Yhteistyö on virallisesti käynnistetty kevään 2024 aikana. 

Uutena tv-kanavana on erityisen tärkeää, että EVEO voi keskittyä mahdollisimman vapaasti oman liiketoiminnan kehittämiseen, asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen ja ennen kaikkea katsojien viihdyttämiseen. 

Siksi luonteva ratkaisu on ulkoistaa kanavan ja ohjelmamateriaalien hallinta kokeneelle ja luotettavalle kumppanille, joka pitää huolen, että ohjelmavirta on turvattu ja sisällöt tavoittavat varmasti koko yleisön tarjoten parhaimman mahdollisen katsojakokemuksen.

Olemme pystyneet tarjoamaan Eveolle kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden, joka auttaa kanavaa viemään toimintaansa monta askelta eteenpäin. Playoutin ja Media Pocketin yhteispaketti takaa sulavan ja ennen kaikkea luotettavan työnkulun kanavan kriittisimmille osa-alueille. Arvostamme luottamusta, jota kotimaiset uudet tv-kanavat osoittavat palveluihimme.

Markus Paul, CEO, Media Tailor

Kanavan vuoden kohokohtiin kuuluu yhteensä viisi suoraa tv-lähetystä. Seinäjoen Tangomarkkinoilta 12.–13.7. tulee kaksi ja Kiuruveden Iskelmäviikolta 18.–20.7 tulee kolme. Näihin konsertteihin kanavalla on yksinoikeus. Lähetyksille povataankin satoja tuhansia katsojia. 

Uusien kumppanuuksien solmimisessa korostuu luotettavuus. Media Tailor on alansa huippu siinä, mitä tekee. Heidän avulla varmistamme palveluidemme kunnianhimoisen kehityksen ja jatkuvuuden pitkälle tulevaisuuteen.

Jussi Juutinen, toimitusjohtaja ja omistaja, Eveo
Eveo.

Media Tailorin tarjoama palvelu on kaksiosainen. Eveon lähetyspalvelut eli playout siirtyivät Media Tailorin hallitsemaan ja kanavan tarpeisiin räätälöityyn playout-kokonaisuuteen, jota operoi yrityksen oma mediaoperaattoriryhmä.

Media Tailorin tarjoama lähetyspalvelu on usean vuoden aikana kehittynyt valtavasti. Yritys pystyy tarjoamaan kaikille kanaville korkean SLA:n, joka takaa luotettavan ja huippulaadukkaan ohjelmavirran. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan, ja Eveolle onkin tärkeää, että ominaisuuksia voidaan lisätä ketterästi sitä mukaa, kun liiketoiminta sitä vaatii. 

Palvelun toisena osana Eveo lähtee rakentamaan ohjelmakirjastoaan ja arkistoaan Media Pocketiin. Alusta mahdollistaa medianhallintaprosessien keskittämisen ja automatisoinnin, mikä säästää Eveolta aikaa ja resursseja omiin ydinliiketoimintoihinsa.

Tuotantoyhtiöt ja mainostajat pääsevät jatkossa syöttämään aineistot suoraan Media Pockettiin, jossa ohjelmia ja mainoksia voidaan esikatsella, kommentoida ja tarvittaessa muokata ennen tv-esitystä.

Media Tailor teki läpinäkyvyydellään ja hyvällä viestinnällään selväksi, mitä palvelu sisältää ja mitä se vaatii kummaltakin osapuolelta. Kysymyksiimme on vastattu nopeasti ja palvelu kasattu tarpeemme huomioiden.

Tomi Hakola, kaupallinen johtaja ja omistaja, Eveo

Olemme ottaneet ilolla vastaan kaiken sen luottamuksen, jonka olemme Eveolta saaneet. Yhteistyö on vielä tuore, mutta alkutahdit lupaavat erittäin vahvaa tulevaisuutta.

Aiheeseen liittyvät

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.