IBC2024: Uutuustuotteet Sonylta, SmallHD:lta, SWITiltä, Fujinonilta ja Asteralta

Kumppanimme julkaisivat IBC2024:ssä mielenkiintoisia uutuuksia kamera- ja valaistusvalikoimiinsa.

IBC2024
IBC2024

Kamerat ja valaistus ovat median tuotannon selkäranka, minkä takia niille on siunattu suuri rooli vuosittaisessa International Broadcasting Convantion -messuilla. Tapahtuma kerääkin alan johtavat brändit yhteen paikkaan esittelemään tuotteitaan koko media-alalle. 

Tänä vuonna muun muassa Sony, SmallHD, SWIT, Fujinon ja Astera tulivat messuille uusien tuotejulkaisujen kera.

IBC2024 kamerat valaistus: Sony, SmallHD, SWIT, Fujinon ja Astera.

Sony PDT-FP1 kannettava tiedonsiirto-lähetin

Sony PDT-FP1 on kannettava tiedonsiirtolaite 5g-, mmwave- ja sub6-tuella, joka on suunniteltu ammattimaisille valokuvaajille ja videokuvaajille. Se tehostaa työskentelyä missä tahansa, olipa kyseessä sitten live-tapahtuma, urheilutapahtuma tai hääjuhla.

Laitteen avulla voit siirtää kuvia ja videoita nopeasti ja luotettavasti FTP-palvelimeen tai Sonyn pilvipalveluun, kuten Ci Media Cloudiin tai C3 Portalin pilviportaaliin.

SmallHD Ultra 7 ja 10 -monitorit

IBC2024 kamerat valaistus: Sony, SmallHD, SWIT, Fujinon ja Astera.

SmallHD esitteli uusia lisäyksiä monitoritarjontaansa. 

Ultra 7 tarjoaa 2300 nitsin kirkkauden, 4k signaalin ingestoinnin mahdollistavan 6G-SDI:n, 2-Pin virran läpiviennin, ethernet-portin kameran ohjaamiseen sekä joystickin ja fyysiset painikkeet, jotta monitoria voi ohjata kaikenlaisissa olosuhteissa. Monitorissa on käytettävänä PageOS-työkalut sekä rutkasti erilaisia asetuksia ja toimintoja, jotta tämä 7-tuumaisen näytön saa sopimaan täydellisesti juuri omiin tarkoituksiin.

Ultra 10 on SmallHD:n suurin koskaan valmistama kosketusnäytöllinen monitori. Kannettava, tehokas ja kestävä 10-tuumainen Ultra 10 sisältää 2000 nitsin kirkkauden, 6G-SDI-arkkitehtuurin, monikäyttöiset fyysiset painikkeet ja PageOS-ominaisuudet. Monitori sopii täydellisesti kaikille, jotka kaipaavat maksimaalista joustavuutta, kuten skarppaajille, chase car -operaattoreille ja ohjaajille. 

SWIT Cimo -akkusarja

Broadcast- ja elokuva-alan johtava akkuvalmistaja SWIT julkaisi uuden CIMO-akkusarjansa. Uutuus on suunniteltu vastaamaan nykyajan monipuolisiin teknologisiin vaatimuksiin yhdistämällä korkean kapasiteetin, monipuolisuuden ja vankkumattoman toimintakyvyn.

IBC2024 kamerat valaistus: Sony, SmallHD, SWIT, Fujinon ja Astera.

CIMO-akkusarjaan kuuluu neljä mallia. Kukin malli on suunniteltu erityisiä käyttötilanteita silmällä pitäen, ja akkujen kapasiteetti vaihtelee eri tehovaatimusten mukaan:

Näiden akkujen nimellisjännite on 14,4 V (11 V-16,8 V), mikä takaa vakaan ja luotettavan virransyötön monille erilaisille laitteille. Kaikissa akuissa on 65 W USB-C output tietokoneille ja erilaisille kamerassa käytettäville laitteille sekä 60 W input, joka takaa nopean latauksen. 

CIMO-akkusarja takaa katkeamattoman virransyötön jopa vaikeimmissa olosuhteissa sen kattavien suojajärjestelmien avulla, jotka pitävät huolen lämpötilasta, jännitteestä ja virrasta. Akkujen fyysinen rakenne tekee akuista kestävän, mikä tekee niistä täydellisen valinnan äärimmäisiin olosuhteisiin. 

Fujinon Duvo HZK14-100mm

IBC2024 kamerat valaistus: Sony, SmallHD, SWIT, Fujinon ja Astera.

Kuten edeltäjänsäkin, uusi DUVO DUVO HZK14-100mmT2.9-3.9 Portable PL Mount Zoom -linssi tarjoaa sekä elokuvamaista kuvaa että helppokäyttöisyyttä.

DUVO 14-100mm tukee kahta suurta kuvakennoa, jotka kattavat sisäänrakennetun 1,5-kertaisen laajentimen avulla aina 14 millimetrin laajakuvasta 100 millimetrin zoomiin ja Large Formatissa 21millimetristä 150 millimetriin. Linssillä saadaan 7,1-kertainen zoom, ja se on DUVO sarjan pienin ja kevyin malli, sillä se painaa vain 2,54 kiloa ja on pituudeltaan vain 10,5 tuumaa.

Linssi mahdollistaa henkeäsalpaavan tarinankerronnan monipuolisissa ympäristöissä. Sillä on mahdollista kuvata laajimmillaan jopa kokonaista konserttilavaa kerralla tai todella yksityiskohtaista lähikuvaa urheilijasta urheilutilanteessa.

Astera LunaBulb Accessories Kit

LunaBulb Accessory Kit tarjoaa työkalut erottuvien valaistusratkaisujen luomiseen.

IBC2024 kamerat valaistus: Sony, SmallHD, SWIT, Fujinon ja Astera.

Accessory Kitin mukana tulee:

Paketti sisältää neljä LunaReflectoria, joka on LunaBulbin päälle asetettava lisävaruste valotehon lisäämiseen ja sädekulman pienentämiseen. LunaLensin avulla saa hajoitetun PAR-tyylin valon. LunaDiffusor sen sijaan takaa NYX Bulb -kaltaisen valon. 

Lisäämällä LunaSnoot LunaReflectoriin vältetään hajavalon häiriöt katsojan silmissä tai kameran linssissä. LunaShade on innovatiivinen ratkaisu, jolla estetään LunaBulbin valon osuminen näyttelijöihin, lavasteisiin tai seiniin ja säilytetään samalla perinteisten lamppujen luoma tunnelma. 

Ota yhteyttä!

Camera & Lights Team
Niklas Kanervo

Niklas Kanervo

Head of Camera Solutions

+358 50 400 0714

Camera & Lights Team
Onni Vakkuri

Onni Vakkuri

Production Equipment Specialist

+358 40 5055 407

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.