Uutiset

Olemme mukana Media Innovation Week 2023 -tapahtumassa!


Media Innovation Week 2023 järjestetään tänä vuonna syyskuun 25–29 Antwerpenissa.

Tämä INMAN järjestämä tapahtuma tarkastelee uutismedian ja journalismin murroksellista tulevaisuutta innovaatioiden ja luovuuden näkökulmasta. Osallistumme tapahtumaan yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Mediaboxin kanssa. Varaa tapaaminen kanssamme, niin kerromme, kuinka tehostamme uutismedian digitalisaatiota ja menestystä.

Tämänvuotisen Media Innovation Weekin avainteemoihin kuuluvat niin uudet tarinankerronnan muodot, luova tekoäly, personointi kuin Z-sukupolvi. Näiltä megatrendeiltä ei ole kukaan välttynyt, ei varsinkaan media-ala. Jotta mediayritykset saavat kaiken ilon irti näistä teemoista, tarvitaan teknologisesta näkökulmasta niin sanottu content lake, joka tarkoittaa keskitettyä ja reaaliajassa toimivaa tietokantaa, joka mahdollistaa pääsyn sisältöihin missä ja milloin niitä ikinä tarvitseekaan. 

Media Tailorin toimitusjohtaja Markus Paul sekä Mediaboxin toimitusjohtaja Juha Siintola osallistuvat tapahtumaan ja tuovat oman asiantuntijuutensa esiin media-alan tulevaisuudesta ja digitaalisesta aineistonhallinnasta. Pääosassa tulee olemaan pilvipohjainen medianhallinta-alustamme Media Pocket, joka on luotu mullistamaan uutismedian toiminnan sekä tekemään sisällön ja metadatan hallinnasta tehokasta ja turvallista.

Saattamassa uutismediaa kohti kirkkaampaa tulevaisuutta

Suomen suurimmat mediayhtiöt luottavat Media Pocketiin eritoten sen käyttäjäystävällisyyden, skaalautuvuuden ja turvallisuuden ansiosta. Tämä järjestelmäriippumaton ja API-ystävällinen alusta integroituu saumattomasti jo olemassa olevien järjestelmien kanssa ja kerää yhteen paikkaan kaikki mediatiedostot ja metadatan.

Media Pocketin hyödyt ovat uskomattoman laajat. Olipa kyse arkistoinnin monetisoinnista metadatan avulla tai mediatiedostojen haettavuuden ja ennen kaikkea löydettävyyden helpottamisesta, Media Pocket tarjoaa oikeat väylät, joilla näistä hyötyy parhaiten.

Toivottavasti tapaamme Media Innovation Weekillä! Kerromme mielellämme, kuinka Media Tailor ja Mediabox voisivat tehostaa yrityksen kuin yrityksen toimintaa.

Tai ota suoraan yhteyttä:

Markus Paul
CEO / Media Tailor Oy
+358 10 326 8510
markus.paul@mediatailor.fi

Juha Siintola
CEO / MediaBox
+358 41 4404407
juha@mediabox.fi

This site is registered on wpml.org as a development site.