TV Tools ja Media Tailor fuusioituvat – yhdistynyt yritys on yhä suurempi voima lukuisten tarinoiden takana

TV Tools ja Media Tailor ovat tästedes Media Tailor Group. Fuusioituminen on jättiläismäinen askel yhteiselle toiminnallemme ja mahdollistaa entistä laadukkaampien palvelujen tarjoamisen media-alalle.

TV Tools sai alkunsa vuonna 1996, ja on siitä alkaen näyttänyt tietä suomalaiselle mediateknologia-alalle. Tytäryhtiö Media Tailor näki päivänvalon vuonna 2015 ja täydensi täten konsernin palveluportfolion kattamaan kaikki median tuottamisen, hallitsemisen ja jakelemisen vaiheet.

Vuosi 2024 jää yrityksemme tarinaan muutosten vuotena. Yhdistämme voimamme emoyhtiön ja tytäryhtiön kesken. Tänään aloitamme toimintamme uudella nimellä Media Tailor Group, tuttavallisemmin Media Tailor. Virallisesti fuusio tapahtuu lokakuussa.

“Fuusio on valtava askel pitkään jatkuneelle keskinäiselle yhteistyöllemme. Olemmehan jo jakaneet valmiiksi toimitilamme ja työskennelleet usean yhteisen asiakkaan kanssa. Toiminta asiakkaidemme suuntaan virtaviivaistuu, kun jatkossa tarvitsee asioida vain yhden yrityksen kanssa,”

Mikko Kujala, CEO, TV Tools

Kaikki meneillään olevat palvelut, projektit ja kumppanuudet jatkuvat normaalisti ja katkotta. Fuusio ei myöskään tarkoita muutoksia henkilöstössämme. Virallinen nimemme on Media Tailor Group Oy, ja voimaan jää TV Toolsin vanha y-tunnus.

”Yhdessä pystymme tarjoamaan entistä paremmin kattavia palveluja koko media-alalle. Samalla se on avannut meille portit Suomen rajojen ulkopuolelle. Tästä mahdollisuudesta olemme enemmän kuin innoissamme,”

Markus Paul, CEO, Media Tailor

Mikko toimii jatkossa fuusioituneen yhtiön toimitusjohtajana ja Markus operatiivisena johtajana.

Juhlistamme uutta kappaletta tarinassamme IBC2024-messuilla Amsterdamissa sunnuntai-iltapäivällä 15.9. Erillisessä julkistustapahtumassamme esittelemme myös uudistunutta brändiämme ja kerromme laajentumisestamme kansainvälisille markkinoille. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta näkee täältä. Toivottavasti kohtaamme siellä!

Tällä tiellä jatkamme. Mahdollistamalla, kehittämällä ja palvelemalla räätälöimme mediakentästä entistä parempaa asiakkaillemme – jokaista saumaa ja nyöriä myöten. Uusi Media Tailor on lukuisten tarinoiden mahdollistaja.

Lisätiedot:

Sales & Customer Relations Team
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CEO

+358 40 180 5555​​​

Sales & Customer Relations Team
Markus Paul

Markus Paul

COO

+358 10 326 8510

Meet me
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.