Uutiset

2021 koottuna: Media Pocket


Vuosi 2021 on ollut mielenkiintoinen vuosi tuotekehityksessämme, kun painopiste on siirtynyt sisäisestä kehityksestä asiakaslähtöiseen kehittämiseen.

Jännittäviä yhteistyöhankkeita

Tämä on yksi yrityksemme suurimmista voitoista tähän mennessä, sillä onnistuimme aloittamaan yhteistyön Ylen kanssa! Lähitulevaisuudessa Media Pocket lunastaa paikkansa Ylen digitaalisena aineistonhallintajärjestelmänä yrityksen markkinointimateriaalille. Tämä projekti alkoi Media Pocketin voitettua kesällä Ylen jakaman julkisen hankinnan ja on nyt edennyt jo hurjaa vauhtia. Ratkaisua hiotaan parhaillaan kehitystiimimme toimesta, ja se toimitetaan kevään 2022 aikana. Olemme vilpittömästi kiitollisia Ylen tämän projektin kanssa osoittamasta luottamuksesta ja odotamme todella innolla yhteistyötä.

Lue lisää Media Pocketin yhteistyöstä Ylen kanssa alla olevasta tapaustutkimuksestamme.

Case study: Yle

Muistatte ehkä jokin aika sitten, kun loimme yhteistyön jätehuoltoyhtiö Vestian kanssa yhdistääksemme tekoälyn tukeman digitaalisen omaisuudenhallinnan ja kierrätyksen. Ajatuksena oli hyödyntää Media Pocketin AI-kuvantunnistusteknologiaa ja toimittaa kierrätysohjeet valokuvan perusteella, jonka kuka tahansa voisi lähettää kierrätettävistä esineistään.

Nyt ratkaisu on vihdoin livenä Vestian verkkosivuilla! Käy kokeilemassa täältä!

Case study: Vestia

Media Pocketin viimeaikainen kehitystyö

Tässä on muutamia poimintoja Media Pocket -kehitystiimiltämme kuluneelta vuodelta:

Uuden rajaustyökalumme avulla voit tehdä sisällöstäsi vaihtoehtoisia kokoja ja rajauksia, jotka sopivat erilaisiin julkaisutarkoituksiin eri alustoilla!

Cropping_tool_media_pocket

Parannettu metatietojen käyttö. Lisäsimme uuden segmentin, joka näyttää kaikki asiakirjaan EXIF/IPTC:n kautta liitetyt metatiedot. Tämä on hyvin yleistä valokuvaajien ja eri organisaatioiden keskuudessa, mikä auttaa pitämään kaiken tarvittavan tiedon saatavilla.

Sovellusliittymäämme kehitettiin laajasti, jotta integrointimahdollisuudet olisivat entistä monipuolisempia. Näin voit integroida Media Pocketin osaksi digitaalista ekosysteemiäsi helpommin, mikä lisää harmoniaa eri alustojen välillä ja samalla parantaa digitaalisen omaisuuden hallintaprosessejasi!

Googlen kertakirjautuminen (SSO) helpottaa Media Pocketin käyttöä organisaatiosi omilla Google-tileillä! Yhdistä vain Media Pocket Google-tiliisi ja kirjaudu sisään valitsemalla Google-tilisi kirjautumissivulla näkyvästä luettelosta.

Vuosi 2021 on ollut mielenkiintoinen vuosi tuotekehityksessämme, kun painopiste on siirtynyt sisäisestä kehityksestä asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Olemme onnekkaita, että meillä on omistautunut kehitystiimi, joka pitää laadun korkeana ja huolehtii tuotteen yleisestä toimivuudesta myös aikapaineessa ja eri sidosryhmien/asiakkaiden erityisissä tarpeissa.

Heidi Vaino-Pekka, Product Owner

Liittyvät artikkelit

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022

Media Pocket -pilvipalvelu kehittyy jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kokosimme 10 hyödyllisintä uutta ominaisuutta ja sovellusta, jotka julkaistiin vuoden 2022 aikana.

Uusimpien tuotepäivitysten ansiosta Media Pocketin käyttöliittymä on entistä sulavampi

Uusimpien tuotepäivitysten ansiosta Media Pocketin käyttöliittymä on entistä sulavampi

Kaksi uusinta tuotepäivitystämme ei sisällä pelkästään uusia ominaisuuksia vaan myös liudan erilaisia parannuksia.

Metadatan hyödyntäminen aineistonhallinnassa

Metadatan hyödyntäminen aineistonhallinnassa

Tutustuessa digitaalisen aineistonhallinnan maailmaan, törmäämme usein termiin ”metadata”. Mutta mitä se on, ja kuinka voimme hyötyä siitä?

Videot valtaavat alaa mediakentällä – mediatalot ovat multimediatoimituksen kynnyksellä

Videot valtaavat alaa mediakentällä – mediatalot ovat multimediatoimituksen kynnyksellä

Monet mediatalot ovat investoineet videostrategioihin ja jalkautuneet uusiin videopalveluihin. Puhutaan multimediatoimituksen aikakaudesta.

This site is registered on wpml.org as a development site.