fast tv playout.

Uutiset

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!


Media Tailor tarjoaa skaalautuvalla medialogistiikkaratkaisullaan tavan, jolla televisioyhtiöt, mediatalot ja muut sisällöntuottajat voivat tarjota trendikkäitä FAST TV -palveluita.

Medialogistiikkaratkaisumme tarjoaa kattavat työkalut, jotka virtaviivaistavat koko sisällön toimitusprosessin sisällön suunnittelusta ja käsittelystä aina sisällön toistoon asti.

Edistyneiden ominaisuuksien ja saumattomien integrointiominaisuuksien avulla annamme asiakkaillemme mahdollisuuden pysyä mukana median nopeatempoisessa maailmassa ja vastata katsojakunnan muuttuviin vaatimuksiin.

Hyödyntämällä automaatioita, tehokasta metadatan hallintaa ja tehokkaita työnkulkuja lähetyspalveluita tarjoavat yritykset voivat laajentaa monikanavastrategiaansa. Lisäksi he voivat optimoida toimintansa ja toimittaa sisältöä yleisölle nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Mikä ihmeen FAST TV?

FAST TV -lyhenne tulee sanoista Free Ad-Supported Television. Se viittaa televisiolähetysmalliin, joka on rahoitettu mainostuloilla ja jossa katsojat voivat katsella sisältöä ilmaiseksi.

FAST TV:ssä katsojien ei tarvitse maksaa tilausmaksua tai ostaa sisältöä erikseen. Sen sijaan sisältö on saatavilla ilmaiseksi. Mainostajat rahoittavat sisällön näyttämällä mainoksia lähetysten aikana.

Malli on saavuttanut suosiota suoratoistoalustojen, jotka tarjoavat katsojille laajan valikoiman sisältöä ilman tilausta, suosion kasvun myötä. Malli on houkutteleva vaihtoehto sekä katsojille että mainostajille.

Media Tailorin medialogistiikkaratkaisun tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Media Tailor tarjoaa digitaalisen alustan, työkalut ja tietämyksen, jotta lähetyspalveluita tajoavat voivat tehostaa toimintaa ja vastata katsojien muuttuviin vaatimuksiin. Seuraavana on listattuna tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja, joiden avulla lähetyspalveluiden harjoittajat voivat menestyä entistä paremmin uusien jakelukanavien dynaamisessa maailmassa:

Nopea ingestointi

fast tv playout.

Media Tailorin ratkaisu mahdollistaa suurten sisältömäärien ingestoinnin nopeasti. Olipa kyseessä live-syötteet, valmiiksi tallennetut ohjelmat tai käyttäjien luoma sisältö, järjestelmä kaappaa ja valmistelee mediasisältöjä tehokkaasti toistoa varten mahdollisimman lyhyessä ajassa. Järjestelmä luottaa ammattitaitoisen mediapalvelutiimimme tukeen, ja se varmistaa keskeytymättömän suoratoistokokemuksen.

Saumattomat integraatiot

fast tv playout.

Media Tailorin medialogistiikkaratkaisu integroituu saumattomasti olemassa oleviin lähetystyönkulkuihin ja -järjestelmiin. Yhdistämällä toistoautomaatiojärjestelmiin, sisällönhallintajärjestelmiin ja muihin asiaankuuluviin työkaluihin käyttäjät voivat automatisoida prosesseja kattavasti ja parantaa toiminnan tehokkuutta.

Älykästä metadatan hallintaa

fast tv playout.

Media Tailorin digitaalinen alusta muuttaa median hallinnan ja kaupallistamisen yhdistämällä sisällön saumattomasti metadataan ja tekijänoikeustietoihin. Sen tehokkaat ominaisuudet antavat sisällöntuottajille, jakelijoille ja mainostajille mahdollisuuden tarjota korkealaatuisia mediakokemuksia.

Skaalautuvuus ja mukautuvuus

fast tv playout.

Media Tailorin ratkaisu on suunniteltu vastaamaan televisioyhtiöiden ja mediatalojen kasvaviin tarpeisiin. Se tarjoaa skaalautuvan infrastruktuurin, pilvipohjaisen arkkitehtuurin ja joustavia käyttöönottovaihtoehtoja. Sen avulla organisaatiot voivat skaalata toimintaansa ylös tai alas kysynnän mukaan ja mukautua helposti muuttuviin markkinatrendeihin.

FAST TV on täällä! Autamme televisioyhtiöitä menestymään kehittyvällä media-alalla

Media Tailorin skaalautuva medialogistiikkaratkaisu on ainutlaatuinen ratkaisu lähetyspalveluita tarjoaville yrityksille, jotka haluavat menestyä FAST TV:n nopeatempoisessa mediamaailmassa. Innovatiiviset ominaisuudet ja saumaton integrointikykymme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden toimittaa trendikästä sisältöä yleisölleen dynaamisesti ja tehokkaasti.

Markus Paul, CEO, Media Tailor

Aiotko lisätä FAST TV:n monikanavaiseen sisältöstrategiaasi? Varaa aika tapaamiselle ja keskustellaan, mitä etuja Media Tailorin medialogistiikkaratkaisun automatisoidut työnkulut voisivat tarjota yrityksellesi.

Yhteystiedot:

Markus Paul, CEO & Partner, Media Tailor

markus.paul@mediatailor.fi

+358 10 326 8510

Liittyvät artikkelit

Media Tailor mukana mahdollistamassa täysin uutta Pluto TV -palvelua Ruutuun

Media Tailor mukana mahdollistamassa täysin uutta Pluto TV -palvelua Ruutuun

Pluto TV:n käyttöönotossa Media Tailorin tehtävänä oli luoda omalta osaltaan tehokas ja ketterä ratkaisu materiaalitoimitukseen. Vastaus löytyi jo olemassa olevista prosesseista.