Juha Blomster.

Uutiset

Juha Blomster on nimitetty Media Tailorin hallituksen uudeksi jäseneksi ja puheenjohtajaksi


Juha Blomster on nimitetty Media Tailorin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi 26.8.2022 alkaen.

Juha_Blomster_Media_Tailor_Board

Juha Blomsterilla on pitkä tausta yritysjohtajana. Hän on toiminut pitkän uransa aikana mm. A-lehden, Talentumin, Kauppalehden ja Aamulehden toimitusjohtajana. Nykyään hän toimii aktiivisena hallitusammattilaisena mm. Tokmannin ja Finnish Design Shopin hallituksissa.

Nimitys vahvistaa konsernin synergiaa

Blomster on toiminut Media Tailorin emoyhtiön TV Toolsin hallituksessa jo kaksi ja puoli vuotta keskittyen johtamisjärjestelmän kehittämiseen ja strategisen työn johtamiseen. Tytäryhtiön hallituksen uudistuminen tukee konsernin strategiaa palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin:

– Konsernimme missiona on antaa asiakkaillemme hyötyä teknologisesta vallankumouksesta ja tarjota työkaluja kestävään kasvuun ja kansainvälistymiseen. Kyse on ihmisten aidosta halusta tehdä asioita älykkäämmin yhdessä vahvana konsernina, Blomster sanoo.

– Ja kaikki on mahdollista, jos on intohimoa sitä kohtaan, mitä tekee. Media Tailorilla on hyvät omistajat ja aidolla tekemisasenteella varustettu henkilökunta. He pitävät asiakkaistaan ​​erinomaista huolta. Näiden asioiden ympärille on helppo rakentaa lisää menestystä, Blomster jatkaa.

– Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani Juhan mentoriksi. Arvokkaalla yritysjohtajuuskokemuksella Juha tarjoaa hallituksellemme monipuolista tietoa ja taitoa. Hän tuntee erityisesti media-alan todella hyvin ja on johtanut menestyksekkäästi muutaman yrityksen kansainvälistymistä. Yhdessä varmistamme nykyisten ja uusien asiakkaidemme tuen medianhallinnassa ja jakelussa huipputeknologialla ja osaamisella tulevina vuosina, kommentoi Media Tailorin toimitusjohtaja Markus Paul.

Media Tailorin hallitus 26.8.2022 alkaen

Puheenjohtaja

Juha Blomster

Hallituksen jäsenet

Timo Kujala
Mikko Kujala
Markus Paul

Liittyvät artikkelit

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin

Toimistomme on muuttanut uusiin toimitiloihin Pasilan Ison Pajan toiseen kerrokseen.