Media Pocket saavutti 100 tuotepäivityksen iän – näin alusta on kehittynyt

Media Pocket ylsi merkittävään rajapyykkiin, kun se saavutti 100 tuotepäivityksen merkkipaalun. Intensiivisesti kehitetty alusta on lyhyessä ajassa noussut alan johtavien DAM- ja MAM-alustojen joukkoon.

Toukokuussa 2024 medianhallinta-alustamme Media Pocket saavutti merkittävän rajapyykin, kun tiistaina 14.5. julkaistiin alustan 100. tuotepäivitys.

Vuonna 2019 suurelle yleisölle lanseerattu alusta on vajaan viiden vuoden kirjoittanut menestystarinaa, joka on kehittänyt koko suomalaista medianhallinnan kenttää. Yli tuhat käyttäjää ja miljoonat alustalle ladatut tiedostot puhuvat puolestaan.

Media Pocketia on alusta alkaen kehitetty kohderyhmän tarpeet priorisoiden. Sen päätavoitteeksi asetettiin digitaalisen aineistonhallinnan suoraviivaistaminen ja kustannustehostaminen pilvipohjaisen alustan avulla.

Media Pocketin haluttiin myös sopivan kaikenlaisiin sisällön toimitusketjuihin ja medianhallinnan tarpeisiin – olipa kyseessä millainen mediatiedostoja käyttävä yritys tahansa.

Visio on kuluneina vuosina toteutunut paremmin kuin hyvin. Media Pocketin tarjoama ominaisuuskatras on moninkertaistunut samaa vauhtia kuin sen käyttäjäkuntakin.

Sama tarkoitus, mutta yhä kattavammin

Media Pocketista on päivitys päivitykseltä muodostunut yhä monipuolisempi alusta erilaisiin medianhallinnan tarpeisiin. Muun muassa näillä osa-alueilla se on kehittynyt merkittävästi:

DAM- ja MAM-alustojen kantaviin voimiin kuuluvat laajat ja kattavat hakuominaisuudet. Ne kantavat pitkälle myös Media Pocketissa, jonka haku ei kalpene alan johtavien alustojen vierellä. 

Kehittämämme custom field -metadatat pitävät huolen siitä, että jokainen yritys voi rakentaa oman metadataskeemansa, joka sopii parhaiten yrityksen omiin metadatatarpeisiin.

Samalla avoin rajapintamme on mahdollistanut lukuisten integraatioiden rakentamisen niin yleisimpien kuin harvinaisempien ohjelmistojen välille. Rajapinnalle on tietenkin tarjolla kattava dokumentaatio. Näin Media Pocket sujahtaa osaksi kaikenlaisia työnkulkuja.

Uusien ominaisuuksien ja yleisen helppokäyttöisyyden ohella Media Pocketin käyttöliittymä on ehostunut ja on entistä helppokäyttöisempi jokaiselle käyttäjälle.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tuotesivulta pääset tarkemmin tutustumaan vielä tarkemmin alustan ominaisuuksiin ja käyttötapauksiin.

MacBook Pro Mockup

Tuhansia käyttäjiä ja miljoonia tiedostoja

Siinä missä käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti, on koko alusta ottanut suuria harppauksia kohti DAM- ja MAM-alustojen eliittiä.

Tällä hetkellä Media Pocketia käyttää yli 1 200 käyttäjää, projekteja ja tiedostoja se pitää sisällään yli kolme miljoonaa ja käytettyä varastotilaa on jo yli 800 teratavua. Samalla myös kehitystiimi on vastaanottanut lukuisia uusia kasvoja.

Ja työ sen kuin jatkuu!

Mikäli Media Pocket kiinnostaa, olemme aina valmiita keskustelemaan siitä ja tavoista, joilla se hyödyttää juuri sinun yritystäsi parhaiten.

Aiheeseen liittyvät

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.