Kehittyvää uutismediaa Media Pocketin avulla

Olemme päässeet aloittamaan yhteistyön kolmen upean uutismedian kanssa, kun Turun Sanomat, Kiinteistömedia ja Rantapohja vastataat alan muutoksiin Media Pocketin avulla.

turun sanomat, rantapohja, kiinteistömedia ja kiinteistölehti.

Uutismedia on elänyt läpi 2000-luvun murroksessa, eikä loppua muuttuvalle aallokolle näy. Aivan kuten liike-elämässä yleisesti, myös uutismedialle muutokset ovat tarjonneet uusia tapoja kehittää omaa toimintaansa.

Turun Sanomat, Kiinteistömedia ja Rantapohja ovat tarttuneet härkää sarvista ja vastanneet yhä digitalisoituvan uutismedian vaatimuksiin Media Tailorin ratkaisujen avulla. 

Media Tailorin ratkaisuarsenaali tarjoaa uutismedioille erilaisia tapoja virtaviivaistaa omia työnkulkujaan. Ratkaisun ytimessä on medianhallinta-alusta Media Pocket.

Uutismedia on meille strategisesti merkittävä kohderyhmä. Onkin ollut upeaa päästä aloittamaan yhteistyö kolmen omalla osa-alueellaan uraauurtavan uutismedian kanssa.

Markus Paul, CEO, Media Tailor

Keskitetty alusta jokaiselle mediatiedostolle

Pilvipohjainen Media Pocket on keskitetty alusta, jonne sujahtavat uutismedioille oleelliset mediatyypit, kuten artikkelit, kuvat ja videot, sekä niihin kuuluvat metatiedot. Kyseessä on niin sanottu content lake, joka tarjoaa järjestelmäriippumattoman ratkaisun medianhallinnan tehostamiseen.

Media Pocket toimiikin uutismedioille niin arkistona, alustana taiton ennakkovalmisteluun sekä linkkinä tuotannon ja pilven välillä Media Pocketin lisäosan, Loaderin avulla. 

Kaiken kaikkiaan Media Tailorin ratkaisut tarjoavat uutismedioiden työnkulkuihin automatisointia, sujuvuutta ja turvallisuutta. Kokonaisvaltainen ratkaisu tekee aineistonhallinasta varmaa, ja materiaaleista tulee saavutettavampia. Kaikista arkistoiduista tiedostoista tehdään varmuuskopiot, ja myös tietokannat varmuuskopioidaan automaattisesti säännöllisin aikavälein.

Ratkaisut tukevat myös materiaalien monikanavaista hyödyntämistä. Pilvitallennuksen ansiosta aineistonhallinta ja -jakelu on kätevää, kun materiaalit ja niihin liittyvät metadatat pysyvät visusti tallessa.

turun sanomat, rantapohja, kiinteistömedia ja kiinteistölehti.

Pilvisiirtymä videoiden kanssa

Vaikka perinteinen tekstimuotoinen uutistoimitus pitää visusti pintansa, haukkaavat videot merkittävän palansa kokonaisuudesta. 

Siksi myös Media Pocketia kehitetään jatkuvissa määrin vastaamaan entistä paremmin juuri uuden ajan videotarpeita.

Yrityksemme selkärankaan on läpi aikojen kuulunut aallonharjalla surffaaminen. Haluamme tarjota mahdollisimman kattavia palveluja asiakkaillemme ilman, että uudet ominaisuudet tarkoittaisivat nousuja kustannuksissa.

Markus Paul, CEO, Media Tailor

Ennen kaikkea alustaa kehitetään vastaamaan mahdollisimman kattavasti kaikenlaisia uutismedioiden tarpeita. Lähtökohtana on se, että jokaiselle uudelle asiakkaalle käyttöönotto olisi vaivatonta ja alustan tarjoamasta keskittämisestä olisi mahdollisimman paljon hyötyä.

Uudet yhteistyöt ovatkin mainio osoitus siitä, mihin kaikkeen Media Pocket yltääkään – ja lisää on tulossa!

Mikäli pilvisiirtymä on ajankohtainen yrityksellesi tai olet kiinnostunut kuulemaan, miten ratkaisumme auttaisivat juuri sinun mediaasi, nakkaa viestiä ja keskustellaan lisää!

Aiheeseen liittyvät

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.