features of a digital asset management system

Blogi

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla


Tutustutaan digitaalisen aineistonhallintajärjestelmämme uusiin dynaamisiin ominaisuuksiin.

Millainen ensimmäinen vuosipuolikas onkaan ollut! Media Pocket on jatkanut kehityskulkuaan ja on jälleen kerran entistä parempi versio itsestään.

DAM-ohjelmistomme kehitystyö perustuu ennen kaikkea asiakkaidemme palautteeseen ja näkemyksiin. Kehitystyöllämme olemme rakentaneet DAMimme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Tässä artikkelissa perehdymme vuoden ensimmäisen puoliskon aikana toteuttamiimme merkittäviin parannuksiin ja nostamme esiin ominaisuuksia, jotka tekevät Media Pocketista ainutlaatuisen digitaalisen aineistonhallintajärjestelmän.

UI 3.0

Vaikka ohjelmistossa olisi kaikki digitaalisen aineistonhallintajärjestelmän oleellisimmat ominaisuudet, ne ovat arvottomia, jos itse käyttökokemus ei ole riittävä.

Uusin versiomme käyttöliittymästä (UI) on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on parantaa Media Pocketin digitaalisen aineiston hallintakokemusta.

Olemme tehneet muutoksia esimerkiksi visuaalisuuteen, navigointiin ja muihin ominaisuuksiin. Päivitimme myös laskeutumissivun! Katso muutama kuukausi sitten kirjoittamamme artikkeli, joka perkaa UI 3.0:ta yksityiskohtaisemmin.

user interface media pocket.

Artikkelit

Media Pocketin avulla käyttäjät voivat vaivattomasti luoda artikkelisisältöjä, joko käyttöliittymän (UI) tai API:n kautta. Valmiit artikkelit voi julkaista saumattomasti eri alustoilla, kuten verkkosivustoilla.

Käyttöliittymässä voit kätevästi luoda artikkeleita missä tahansa projektissa napsauttamalla +Create-painiketta. Tämä uusi ominaisuus varmistaa sujuvan ja virtaviivaisen työnkulun sisällön luomiseen. Artikkelit saa kätevästi linkattua Media Portaalin ja Media Pocketin välillä.

Lue lisää artikkeleista täältä.

Luettelonäkymän parannukset

Mukautettu kenttien lajittelu: Media Pocketin avulla voi nyt lajitella aineistoja mukautettujen kenttien perusteella, mikä tarjoaa parannettua joustavuutta ja organisointivaihtoehtoja.

Päivämääräperusteinen lajittelu: Aineistot voidaan lajitella joko luomis- tai muokkauspäivämäärän mukaan, jolloin on helppoa navigoida ja hallita mediaa kronologisessa järjestyksessä.

Luettelonäkymän uusiminen: Luettelonäkymä toimintoineen on saanut liudan uusia ominaisuuksia. Nyt on mahdollistaa tallentaa uusia esiasetuksia, kun muokkaa oletusasetuksia tai kun valitsee tiettyjä kenttiä tai ryhmiä sisällytettäväksi. Lisäksi on mahdollistaa järjestää erinäisten sarakkeiden järjestystä uudelleen drag and drop -tyyliin.

Muita mainittavia parannuksia ovat optimoidut pikkukuvakoot lukituille mediatyypeille ja automaattinen siirtyminen mediatyyppikuvakkeisiin, kun sarakkeet ovat liian kapeita.

features of a digital asset management system.

Tiedoston jakoversio

Nyt on mahdollista valita sisällöstä se versio, joka halutaan jakaa halutussa jakelukanavassa. Nyt Media Pocketissa voi hallita, mikä versio mediatiedostosta jaetaan. Näin sisällön voi räätälöidä eri alustoille ja yliesöille.

features of a digital asset management system.

Järjestä mukautettuja kenttäryhmiä ja kenttiä uudelleen

Uuden päivityksen avulla voi joustavasti muuttaa mukautettujen kenttäryhmien ja kenttien järjestystä asetuksissa. Ryhmät saa haluttuun järjestykseen yksinkertaisesti hiirellä vetämällä. Näin onnistuu kenttien järjestely sen mukaisesti, mikä palvelee omaa mieltymystä ja työnkulkua parhaiten.

Siinä ne! Jos sinulla on kysyttävää Media Pocketista tai olet kiinnostunut siitä, kuinka DAM voisi hyödyttää organisaatiotasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Uusimpien tuotepäivitysten ansiosta Media Pocketin käyttöliittymä on entistä sulavampi

Uusimpien tuotepäivitysten ansiosta Media Pocketin käyttöliittymä on entistä sulavampi

Kaksi uusinta tuotepäivitystämme ei sisällä pelkästään uusia ominaisuuksia vaan myös liudan erilaisia parannuksia.

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022

Media Pocket -pilvipalvelu kehittyy jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kokosimme 10 hyödyllisintä uutta ominaisuutta ja sovellusta, jotka julkaistiin vuoden 2022 aikana.

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Uutismediassa on tällä hetkellä käynnissä pilvisiirtymä. Avainasemassa siirtymässä on niin kutsuttu content lake, joka on keskitetty ja järjestelmäriippumaton alusta mediatiedostojen säilömiseen ja hallitsemiseen.

This site is registered on wpml.org as a development site.