Media Tailor

Palvelut

Asiantuntijapalvelut


Ketterää konsultointia ja ohjelmistokehitystä

Jokaisella yrityksellä on omat ohjelmistonsa, prosessinsa ja tapansa työskennellä median kanssa. Siksi uskomme, että asiakkaan huolellinen kuuntelu, tarpeiden perinpohjainen selvittäminen ja rohkea innovointi ovat onnistuneen ratkaisusuunnittelun tärkeimpiä aineksia.

Media Tailorin tiimi koostuu pitkän linjan alan asiantuntijoista. Emme ole koskaan antaneet asiakkaillemme aihetta pettymykseen. Aina löytyy keino muuttaa ideat ratkaisuiksi!

News publishers and media houses.
Media Tailor

Erikoisosaamisemme

1

Sisällön toimitusketjun prosessit

Ammattitiimimme on osallistunut suurten mediayritysten medianhallintaprosessien tehostamiseen. Toisinaan uuden teknisen ratkaisun käyttöönotto avaa mahdollisuuksia arvioida olemassa olevia prosesseja uudelleen täysin uudesta ja tuoreesta näkökulmasta.

2

Muutoksen johtaminen

Meillä on laaja asiantuntemus suurten järjestelmien käyttöönotoista. Tiimimme on taitava tarjoamaan kattavaa tukea suunniteltujen muutosten toteuttamiseen, varmistamaan sujuvan koordinoinnin ja järjestämään informatiivisia koulutuksia.

3

Datamigraatiot eli tietosiirrot

Olemme erittäin ammattitaitoisia ja kokeneita suurten datamigraatioiden eli tietosiirtojen toteutuksessa. Ohjelmistokehitystiimimme luo erinomaisesti räätälöidyn siirtoprosessin, joka takaa kaikkien videoiden ja tietojen turvallisen ja saumattoman siirron uuteen tallennusratkaisuun.

dots_elements_petrol
News publishers and media houses.
Media Tailor

Miksi Media Tailor?

Vakaus

Media Tailor on osa TV Tools -konsernia, joka on kehittänyt ja toteuttanut mediateknologiaa jo vuodesta 1996 asti. Tutkimus- ja kehitystyö rahoitetaan konsernin omilla varoilla. Yhdessä muodostamme tiimin, jolla on todistettu kokemus korkealaatuisten ratkaisujen toimittamisesta vuosien kokemuksella.

 

Toimialatuntemus

Henkilökuntamme on työskennellyt mediayritysten kanssa yli kymmenen vuoden ajan! Kokemus, tietotaito ja syvällinen media-alan ymmärrys antavat meille mahdollisuuden vastata haastavimpiin vaatimuksiin tehokkaasti. Priorisoimme ensiluokkaisen palvelulaadun arvostetuille asiakkaillemme.

Pohjoismaalainen yritys

Media Tailor on kokonaan suomalaisten media-alan ammattilaisten omistama, ja heistä suurin osa on aktiivisesti mukana konsernin toiminnan kehittämisessä. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa ja kaikki tiedot säilytetään ETA:n sisällä. Kannamme vastuumme ympäristöstämme ainutlaatuisella luontomissiollamme.

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Meillä on vankka kokemus räätälöityjen toimintojen ja työnkulkusuunnitelmien sekä monimutkaisten integraatioiden tehokkaasta hyödyntämisestä asiakkaidemme erityisvaatimuksiin. Kuljemme asiakkaidemme rinnalla suunnittelusta jatkuvaan ylläpitoon.

Digital asset management.

Otathan yhteyttä!


Kiinnostaisiko kuulla, kuinka ammattilaisemme voisivat ratkaista median hallintaan tai jakeluun liittyvät haasteesi? Jaa ideasi ja ajatuksesi kanssamme.

Media Tailor

Muut palvelut