Media Tailor

Media Pocket logo.

Toimialat

Brändit


Löydä Media Pocketin voima

 

Oletko kyllästynyt tuhlaamaan aikaa tarvitsemiesi mediatiedostojen löytämiseen? Onko sinulla vaikeuksia pitää brändisi johdonmukaisena kaikissa kanavissa?

Tehokas DAM-järjestelmämme (Digital Asset Management) tarjoaa kaiken, mitä tarvitset arvokkaan sisältösi organisointiin.

Media Pocketin avulla voit helposti etsiä, jakaa ja tehdä yhteistyötä tiimisi, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi saumattomat integraatiomme muihin jo käyttämiisi työkaluihin tekevät työnkulkustasi entistä tehokkaamman.

Älä anna mediatiedostojesi mennä hukkaan – Media Pocket pitää niistä huolen!

Media Tailor
Media Tailor

Kuinka Media Pocket auttaa brändiäsi?

Johdonmukainen brändi

Media Pocket tarjoaa keskitetyn sijainnin kaikelle digitaaliselle omaisuudellesi. Se helpottaa brändin yhdenmukaisuuden ylläpitämistä kaikilla kanavilla ja alustoilla.

Toimivampi yhteistyö

Media Pocket helpottaa tiimin jäsenten yhteistyötä projekteissa keskittämällä tärkeimmät toiminnot yhdelle alustalle. Se mahdollistaa tiedostojen helpon jakamisen ja kommentoinnin, mikä vähentää virheitä ja helpottaa viestintää.

Tehokas työnkulku

Media Pocket virtaviivaistaa työnkulkua automatisoimalla sen eri vaiheita, kuten tiedostojen muuntamisen, metatietojen merkitsemisen ja tiedostojen jakelun. Tämä vapauttaa aikaa keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

Kustannustehokkuus

Media Pocket keskittää tiedostosi yhteen paikkaan ja vähentää tiedostojen kadottamisen riskiä. Se auttaa myös välttämään lisenssirikkomuksiin liittyvät kustannukset ja varmistaa, että vain valtuutetuilla tiimin jäsenillä on pääsy tiedostoihin.

Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor
Media Tailor

Brändillesi luotu DAM


Kaiken kaikkiaan Media Pocket auttaa sinua hallitsemaan paremmin digitaalista materiaaliasi, virtaviivaistamaan työnkulkuasi ja ylläpitämään johdonmukaisuutta kaikissa kanavissasi, mikä lopulta johtaa vahvempaan brändi-identiteettiin.

Media Pocket on tarkoitettu jokaiselle asiantuntijalle ja tiimille, joiden työhön kuuluvat digitaaliset materiaalit. Siksi se palvelee täydellisesti riippumatta yrityksesi toimialasta tai käsiteltävistä materiaaleista.

Media Tailor

Toimialalle hyödyllisimmät ominaisuudet

Media Tailor
Media Tailor

Tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Loader

Loader mahdollistaa suurten mediatiedostojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

 

 

Muut toimialat


production companies.

Tuotantoyhtiöt

Media Pocket antaa tuotantoyhtiöille mahdollisuuden hallita tehokkaasti digitaalisia aineistojaan koko tuotantoketjun ajan.

Televisioyhtiöt

Media Pocketin avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Mediatalot

Media Pocketin avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

Sinua varten


Olemme auttaneet monia brändejä hyödyntämään Media Pocketia. Jos koet, että voisit hyötyä Media Pocketista, varaa virtuaalinen tapaaminen kanssamme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

This site is registered on wpml.org as a development site.