production companies.

Media Pocket logo.

Toimialat

Tuotantoyhtiöt


Tuotantoyhtiöiden tarpeisiin räätälöity DAM

Media Pocket on kokonaisvaltainen digitaalisen aineistonhallinnan alusta, jonka avulla tuotantoyhtiösi voi viedä aineistonhallintansa pilveen.

Media Pocketin avulla materiaalit on mahdollista tallentaa ja arkistoida turvallisesti. Sen avulla yhteistyö niin tiimisi jäsenten kuin sen ulkopuolella olevien kanssa in sujuvampaa kuin koskaan. Materiaalien hakeminen ja löytäminen on helppoa tekoälyn tukemana.

Kaikki yhdessä paikassa – juuri sitä mitä tuotantoyhtiöt tarvitsevat.

Turvallinen pitkäaikaisarkistointi


Varmuuskopioi kaikki arvokkaat tiedostosi Media Pocketin keskitettyyn ja turvalliseen pilvitallennustilaan.

Pilvitallentamisen avulla varmistat, että materiaalisi eivät vahingossakaan katoa. Pilvessä materiaalit on mahdollista järjestellä helposti ja kätevästi niin, että vanhinkin materiaali on helposti saatavilla.

Ennen kaikkea pidä arvokas sisältösi turvassa ja järjestyksessä etenkin pitkällä aikavälillä.

Tehostettu jälkituotannon työnkulku


Korkealaatuisen sisällön takaa onnistunut yhteistyö. Ole yhteydessä tiimisi kanssa suoraan siellä, missä mediatiedostosi ovat.

Kommunikoi tehokkaasti ja anna palautetta reaaliaikaisesti suoraan projekti- ja tiedostotasolla. Helppo ja tehokas tarkistus- ja hyväksymisprosessi takaa, että lopputulos täyttää kaikki laatukriteerit.

Tekemällä tehokasta yhteistyötä suoraan tallennustilassa, tuotantotiimit voivat tehostaa työnkulkuaan, mikä johtaa väistämättä parempaan ja kiinnostavampaan sisältöön.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Jaa materiaalit vaivattomasti


Mediatiedostojen jakaminen on tärkeä osa mitä tahansa tuotantoprosessia. Suurten tiedostojen jakaminen ei kuitenkaan ole aina helppoa.

Jotta jakaminen olisi entistä helpompaa, voit kutsua kolmansia osapuolia tarkastelemaan projekteja suoraan Media Pocketiin tai lähettää ladattavia linkkejä mediatiedostoihin sähköpostitse. Media Pocketista voit jakaa suurimmatkin tiedostot vaivattomasti.

Näin Media Pocket tekee yhteistyöstä kolmansien osapuolten kanssa helppoa, olipa kyseessä sitten palautteen antaminen tai sisällön jakaminen sidosryhmiesi kanssa.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Nopeaa mediansiirtoa ympäristöstä toiseen


Mediatiedostojen koon ja määrän kasvaessa on entistä tärkeämpää, että on olemassa tehokas järjestelmä median arkistointia ja hallintaa varten. Tässä kohtaa Media Pocket Loader astuu estradille.

Media Pocket Loader mahdollistaa median arkistoinnin ja palauttamisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä.

Yksi Loaderin tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se tunnistaa ja säilyttää kaikki projektikansiorakenteet, mikä auttaa varmistamaan, että tiedostot ovat järjestkysessä ja helppokäyttöisiä siirtelystä huolimatta.

Loaderin avulla voit hyödyntää sekä paikallisten että pilvitallennusratkaisujen edut ilman, että sinun tarvitsee tinkiä suorituskyvystä tai turvallisuudesta.

Media Tailor
Media Tailor

Toimialalle hyödyllisimmät ominaisuudet

Media Tailor
News publishers and media houses.

Tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Loader

Loader mahdollistaa suurten mediatiedostojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

 

Muut toimialat


Brändit

Media Pocket auttaa brändejä vahvistamaan brändi-identiteettiään ja toimittamaan tehokkaammin markkinointimateriaaleja.

Televisioyhtiöt

Media Pocketin avulla televisioyhtiöt pystyvät jakelemaan korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Uutismedia

Media Pocketin avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

Sinua varten


Olemme auttaneet monia tuotantoyhtiöitä hyödyntämään Media Pocketia. Jos koet, että voisit hyötyä Media Pocketista, varaa virtuaalinen tapaaminen kanssamme klikkaamalla alla olevaa painiketta.