Media Tailor

Ratkaisut


Automaatiota ja tehokkuutta jokaiseen sisällön toimitusketjun vaiheeseen

Tarjoamme erilaisia huippuluokan medianhallintaratkaisuja medialogistiikkapalveluista aina älykkääseen pilvipohjaiseen medianhallinta-alustaan. Automaatio ja tehokkuus ovat keskeisiä tekijöitä sisällön toimitusketjujen optimoinnissa.

Ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan eri toimialojen ja teemojen tarpeisiin. Voimme räätälöidä palvelut juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Asiakkaidemme menestys on meille tärkeää, ja haluamme tarjota heille kilpailukykyisiä ja edistyksellisiä ratkaisuja.

Varmistamme, että sisällön toimitusketjut toimivat saumattomasti ja optimoidusti. Näin asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja tuottaa entistä parempaa ja monipuolisempaa sisältöä yleisöilleen.

Tutustu ratkaisuihimme toimialoittain tai teemoittain alta.

Ratkaisut toimialoittain


production companies.

Tuotantoyhtiöt

Media Pocket antaa tuotantoyhtiöille mahdollisuuden hallita tehokkaasti digitaalisia aineistojaan koko tuotantoketjun läpi.

Televisioyhtiöt

Ratkaisujemme avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Mediatalot

Ratkaisujemme avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

 

Brändeille

Media Pocket auttaa brändejä vahvistamaan brändi-identiteettiään ja toimittamaan tehokkaammin markkinointimateriaaleja.

 

Media Tailor
Media Tailor

Ratkaisut teemoittain

media portal.

Koko sisältöketjun automatisointi – lineaari-tv & VoD

Media Tailor tarjoaa joustavan kokonaisvaltaisen ratkaisun koko sisällön toimitusketjulle. Ratkaisumme sisältää playout eli materiaalin jakelupalvelun, materiaalitoiminnot ja -koordinoinnin.

Automatisoitu mediaflow monikanavajakeluun – OTT – VoD/sVoD

Luotettavan playout-automaatiomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat laadukkaan sisältövirran TV kanavillesi.

digital asset management.

Älykästä pilvipohjaista digitaalisen median arkistointia, hallintaa ja jakelua

Media Pocket on moderni pilvipohjainen DAM, joka ei ainoastaan säästä aikaasi, vaan tekee digitaalisesta aineistonhallinnasta helppoa ja nautinnollista.

This site is registered on wpml.org as a development site.