Media Tailor

Toimialat

Sisällönjakelijat


Saumaton sisällönjakelu jatkuvan kasvun mahdollistajana

Ratkaisujemme avulla sisällönjakelijat voivat toimittaa materiaalin vaivattomasti lopulliseen määränpäähänsä. Tarjontamme ei rajoitu vain turvalliseen ja tehokkaaseen työnkulkuun, vaan tarjoamme samalla mahdollisuuden säästää merkittävästi aikaa, kun vähennämme manuaalisen työn tarvetta sisällönjakeluprosessin automatisoinnilla.

Älykästä sisältöjen jakelua


Sisällönjakelijat toimivat välittäjinä sisällöntuottajien ja yleisön välillä. Heillä on keskeinen rooli monipuolisen televisio- ja suoratoistosisällön jakelussa katsojille eri alustoilla ja mediaekosysteemin kestävyyden ylläpidossa.

Ilman asianmukaista jakelua videosisällön kannalta tärkeimmät yleisöt eivät välttämättä koskaan näe haluttua sisältöä. Siksi pyrimme auttamaan tekemällä sisällön jakelusta mahdollisimman helppoa.

Tarjoamme sisällönjakeluyrityksille kattavan ratkaisun, jonka avulla sisältö voidaan toimittaa saumattomasti eri alustoille ja varmistaa, että se saavuttaa kohdeyleisönsä tehokkaasti. Keskeinen elementti tässä on pilvipohjainen MAM-alustamme Media Pocket.

sisällönjakelijat, sisällönjakelu.

content distributors.

Automatisoitu materiaaliliikenne


Työnkulku on simppeli. Kun asiakas tilaa uutta sisältöä, kaikki tarvittavat materiaalit ja aineistot toimitetaan asiakkaalle maksimissaan yhdellä klikillä. Yksinkertaisesti ja nopeasti.

CRM-järjestelmän integroiminen Media Pocketiin antaa sisällönjakelijoille mahdollisuuden automatisoida sisällön toimittamisen asiakkaille. Tämä ei ainoastaan poista tarvetta ylimääräiselle materiaalien koordinoinnille, vaan säästää myös huomattavan paljon aikaa ja manuaalista työtä. Se johtaa henkilöstön työmäärän huomattavaan vähenemiseen.

content distributors.

Sisältöjen pakkaaminen


Toisekseen, Media Pocket toimittaa paitsi itse ohjelman master-tiedoston, myös kuvat, tekstitykset ja kaikki olennaiset tiedot yhdessä kätevässä paketissa. Lisäksi metadata (XML tai JSON) on aina samassa paketissa. Ratkaisu pystyy toimittamaan suuriakin sisältökirjastoja, kokonaisista kausista aina muihin suuriin paketteihin.

content distributors.

Uusien työnkulkujen ja kanavien luominen


Eikä tässä vielä kaikki! Uusien työnkulkujen ja kanavien luominen on helppoa Media Pocketilla, kiitos valmiiden Aspera-, S3- ja Blob Storage -integraatioiden. Lisäksi alustan suuri skaalautuvuus takaa vaivattoman mukauttamisen kunkin sisällönjakelijan ainutlaatuisiin vaatimuksiin.

sisällönjakelijat, sisällönjakelu.

Mediatoiminnot


Automaattisten työnkulkujen tehokkuudesta huolimatta sisältöä ei koskaan jätetä kokonaan ilman valvontaa. Siksi olemme ottaneet käyttöön media-alan ammattilaisten ylläpitämän 24/7-tuen varmistaaksemme, että jokainen aineisto saapuu määränpäähänsä optimaalisessa kunnossa.

Content Distributors.

sisällönjakelijat, sisällönjakelu.

Kiinnostuitko?


Odotamme innolla yhteydenottoasi! Varaa aika tapaamiselle ja puhutaan tarpeistasi.