Media Tailor

Toimialat

Televisioyhtiöt


Tehostettu sisällön toimitusketju

Tee sisällön toimitusketjuistasi sujuvat ja yksinkertaiset keskittämällä medianhallinta yhdelle alustalle. Kaikki käsiesi ulottuvilla aina arkistoinnista suunnitteluun ja jakeluun. Keskitä ja automatisoi työnkulut ja tee henkilöstösi työnteosta optimoidumpaa ja tehokkaampaa.

Kuljemme vierelläsi kumppanina, joka ymmärtää alan tarpeet ja on valmis kehittämään palveluitaan vastaamaan nykypäivää.

Suunnittelu

Tuotanto

Validiointi

Versiointi

Julkaisu

Playout

Jakelu

Toimitusketjusi ansaitsee parasta


Markkinoiden digitalisoituminen ja OTT:n yleistyminen edellyttävät nopeaa sopeutumista monikanavaisilta mediataloilta ja televisioyhtiöiltä. Erilaiset tiedostomuodot, useat jakelualustat ja integroimattomat järjestelmät johtavat aikaa vieviin prosesseihin ja manuaalisesti tehtävän työn lisääntymiseen. Manuaalisesti tehtäviin toimenpiteisiin kuuluu suuri inhimillisten virheiden riski. Yhtä lailla manuaalinen seuranta on aikaa vievää, vaikeasti raportoitavaa ja kallista.

Anna meidän suunnitella juuri sinulle luotu ratkaisu, joka tehostaa mediasisältösi koordinointia, hallintaa ja monikanavaista jakelua!

Media Tailorin tarjoama ratkaisu on mukautettavissa ja täysin räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Se kattaa joko yhden, muutaman tai kaikki palvelumme:

Korkealaatuinen Playout


Ulkoista lineaaristen ja OTT-kanavien toisto vaivattomasti. Ulkoistettu playout varmistaa saumattoman ja mutkattoman jakelun jopa kaikkein monimutkaisimmille ja dynaamisimmille kanaville, mukaan lukien suorat lähetykset.

Jakelua hallitaan edistyneessä MCR:ssämme (Master Control Room), joka on varustettu uusimmilla playout-automaatioilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme yhdistettynä dynaamisiin playout-ominaisuuksiin varmistaa nopean ongelmanratkaisun ja keskeytymättömän flow’n jokaisena tuntina ja päivänä viikossa. Virheetön jakelu on vahvuutemme.

Kaikenkattavaa medialogistiikkaa


Kokonaisvaltainen medialogistiikkapalvelumme kattaa niin materiaalitoiminnot kuin koordinoinnin. Kaikki teknologiamme on säilöttynä omissa suojatuissa datakeskuksissamme. Tarjoamme täysin automatisoituja prosesseja materiaalien käsittelyyn ja julkaisuun. Lisäksi voit hyödyntää dynaamista Channel Branding -ratkaisuamme TV- ja verkkolähetyksiin.

Dataan perustuvien automaatioiden ja työnkulkujen ansiosta erilaisten materiaalien hallinnasta tulee erittäin tehokasta, nopeaa ja ennen kaikkea luotettavaa.

Tehokkuus, laatu ja skaalautuvuus


Muunna ja pakkaa mediatiedostosi tarpeidesi mukaan automatisoitujen työnkulkujen ja työkalujen avulla. Tehosta työnkulkuasi ja optimoi kaikki mahdollinen.

Skaalaa Media Pocket tarpeidesi mukaiseksi. Jos saatavilla olevat tuotteet ja palvelut eivät riitä, tuotekehitystiimimme on aina valmis luomaan uusia ratkaisuja.

Turvallinen pitkäaikaisarkistointi


Varmuuskopioi kaikki arvokkaat tiedostosi Media Pocketin keskitettyyn ja turvalliseen pilvitallennustilaan.

Pilvitallentamisen avulla varmistat, että materiaalisi eivät vahingossakaan katoa. Pilvessä materiaalit on mahdollista järjestellä helposti ja kätevästi niin, että vanhinkin materiaali on helposti saatavilla.

Ennen kaikkea pidä arvokas sisältösi turvassa ja järjestyksessä niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Tehokas työnkulku avoimilla integraatioilla


Media Pocket on avoin ja helposti integroitavissa muihin järjestelmiin.

Integroimalla Media Pocketin muihin lähetysjärjestelmiin, kuten uutishuonejärjestelmiin, MAM-järjestelmiin ja toistojärjestelmiin, voit tehostaa lähetystyön työnkulkua ja parantaa tuottavuutta.

Avoimen API:n ja useiden jo valmiina olevien integraatioiden ansiosta Media Pocket auttaa sinua keskittämään medianhallinnan, vähentämään manuaalista työtä ja jakelemaan korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin.

Media Tailor

Toimialalle hyödyllisimmät ominaisuudet

Media Tailor
News publishers and media houses.

Tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Loader

Loader mahdollistaa suurten mediatiedostojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

 

Sinua varten


Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Varaa tapaaminen ja keskustellaan tarpeistasi.