Amberscript.

Uutiset

Media Tailor ja Amberscript yhteistyöhön: suomalaisen puheentunnistuksen ja transkription vallankumous!


Media Tailor ja Amberscript tarjoavat ennennäkemättömän puheentunnistus- ja transkriptioratkaisun suomen kielelle.

Ratkaisua voidaan pitää valtavana läpimurtona suomalaisella mediakentällä. Se ei ainoastaan vastaa alalla vallinneeseen tarpeeseen, vaan se vie samalla digitaalisen saavutettavuuden seuraavalle tasolle.

Ylpeänä voimme kertoa, että olemme aloittaneet yhteistyön Amberscriptin kanssa, joka on johtava alankomaalainen tekoälypohjaisiin puhetunnistusalustoihin erikoistuva yritys. Yhdessä tarjoamme ratkaisun, joka on räätälöity ennen kaikkea suomen kielelle.

Uusi yhteistyömme mullistaa tavan, jolla suomalaiset mediayritykset käsittelevät puheentunnistusta ja transkriptioita.

Yleensä AI-palveluntarjoajat keskittyvät vain laajalti puhuttuihin kieliin. Se tekeekin Amberscriptistä erityisen, sillä he ovat kehittäneet alustan, joka pystyy muuttamaan suomenkielisen puheen tekstiksi. Tämä on ainutlaatuista suomen kielelle.

Digitaalisen saavutettavuuden merkitys kasvaa jatkuvasti digitalisoituvassa yhteiskunnassa.

Tämä mullistava yhteistyö mahdollistaa meille lippulaivatuotteemme Media Pocketin integroimisen Amberscriptin alustalle. Yhteistyö auttaa Media Pocketin käyttäjiä kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan yhä saavutettavammiksi yhä suuremmalle yleisölle.

Media Pocketia käyttävät jo Suomen suurimmat mediatalot. Nyt he pystyvät mahdollistamaan näkövammaisille katsojille täyden esteettömyyden kuvailutulkkauksen avulla – paremmin kuin koskaan ennen.

Amberscriptin tekoälyllä toimiva alusta tarjoaa vertaansa vailla olevaa laatua ja tehokkuutta

Yhteistyön kautta Media Tailor ja Amberscript tarjoavat suomalaisille mediayrityksille keskitetyn media-alustan. Media-alustassa on kaikki oleelliset ominaisuudet tehokkaaseen medianhallintaan ja -jakeluun. Ominaisuuksiin kuuluu muun muassa transkriptio, tekstittäminen, kuvailutulkkaus, dubbaus ja kääntäminen.

Amberscriptin huippuluokan generatiivinen tekoälyteknologia, joka on maustettu kieliasiantuntijoiden tietotaidolla, takaa laadukkaimmat tulokset mediayritysten transkriptio- ja tekstitysvaatimuksiin.

Mediayrityksille, jotka pyrkivät kansainväliseen kasvuun, yhteistyömme tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kansainväliset katsojat heidän paikallisella kielellään. Kiitos tehokkaiden jälkiäänityspalvelujen.

Yhdet yhteistyömme tärkeimmistä saavutuksista ovat nopea editointiaika ja sulavat tuotantoprosessit. Amberscriptin alan johtava ohjelmisto ja ammattilaiset sen takana mahdollistavat projektin nopean valmistumisen laadusta tinkimättä.

Amberscriptin ammattikääntäjien ja luovan tekoälyn ansiosta korkealaatuiset käännökset ovat helposti saatavilla jo muutamassa tunnissa.

Mullistamassa suomalaista media-alaa

Yhteisratkaisumme tarjoaa yhden alustan kaikkiin mediayritysten tarvitsemiin lokalisointi- ja saavutettavuustarpeisiin.

Uskomme, että yhteistyömme on suurti läpimurto suomalaisessa mediakentässä. Media Tailor ja Amberscript ovat sitoutuneet tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka lisäävät tuottavuutta, virtaviivaistavat työnkulkuja ja avaavat uusia mahdollisuuksia suomalaisille mediayrityksille.

Olemme innoissamme tämän yhteistyön tuomista loputtomista mahdollisuuksista. Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan ennennäkemättömän tuen yrityksesi medianhallintavaatimuksille tämän uraauurtavan ratkaisun avulla.

Yhteystiedot:

Markus Paul, CEO & Partner, Media Tailor

markus.paul@mediatailor.fi

+358 10 326 8510

Amberscript


Ambescriptin missiona on tehdä kaikesta äänestä saavutettavaa. He uskovat, että voittoa tavoitteleva ajattelutapa sekä tavoite vaikuttaa positiivisesti maailmaan voivat kulkea käsi kädessä. maailmassa.

Amberscript on tehnyt tiiviisti työtä kuulovammaisten ihmisten kanssa. Jatkuvan palautteen avulla he rakentavat parempia palveluita niin kuulovammaisille kuin yrityksille. Heidän palvelunsa ​​auttavat organisaatioita noudattamaan digitaalisen saavutettavuuden säännöksiä. Heidän visionsa on, että kielen pitäisi olla kaikkien saatavilla.