Blogi

Keskitetyn sisällön, metadatan ja tekijänoikeustietojen voima


Media Tailor ymmärtää haasteet, joita sisällöntuottajat ja jakelijat kohtaavat oikeuksien hallinnassa ja digitaalisen sisällön kaupallistamisessa.

Kun sisältö, metadata ja tekijänoikeustiedot integroidaan saumattomasti, voidaan muuttaa tapaa, jolla mediaoikeuksia käsitellään.

Siksi Media Tailor on luonut alustan, joka keskittää nämä kaikki yhteen paikkaan. Keskitetyn alustan avulla käyttäjien ei enää tarvitse tuskailla sisällön ja tarvittavien oikeuksien kanssa tai käsitellä hajallaan olevia tietoja.

Sisällön, metadatan ja tekijänoikeustietojen yhtenäisen hallinnan kautta Media Tailor avaa ovia uusille tulovirroille ja kumppanuuksille. Kun käyttäjät ymmärtävät kattavasti käyttöoikeudet, he voivat hyötyä kohdistetusta mainonnasta, sisällön jakelusta ja strategisesta yhteistyöstä.

Kun hyödyntää tarkkaa tietoa sisältönsä oikeuksista, sisällöntuottajat ja jakelijat voivat löytää uusia tapoja kaupallistaa sisältöjään. Sisältöjen jakeluun löytyy useita eri tapoja, kuten mainoksilla tuettuja ilmaista sisältöä (AVOD), mainoksettomia mutta maksullisia sisältöä (SVOD) ja mainoksilla tuettua suoratoistotelevisiota (FAST).

Vaatimustenmukaisuuden varmistaminen ja tulojen maksimointi

Media Tailorin integroitu lähestymistapa takaa, että lisenssisopimusten ja tekijänoikeuksien noudattaminen sujuu mutkitta. Yhdistämällä kaikki asiaankuuluvat tiedot alustallemme käyttäjät voivat helposti seurata ja hallita sisältöönsä liittyviä oikeuksia. Tämä poistaa tahattomien tekijänoikeusrikkomusten ja oikeudellisten ongelmien riskin ja turvaa loppukädessä sisällöntuottajien ja jakelijoiden maineen ja tulovirrat.

Alustamme yksinkertaistaa oikeuksien hallintaa, varmistaa vaatimustenmukaisuuden ja maksimoi tuottomahdollisuudet keskittämällä sisällön, metadatan ja tekijänoikeustiedot.

Paranna digitaalisen aineiston hallintaasi kanssamme!

Aikakaudella, jolloin tehokas oikeuksien hallinta ja tulojen maksimointi ovat ensiarvoisen tärkeitä, Media Tailorin keskitetty lähestymistapa sisältöön, metadataan ja tekijänoikeustietoihin on varsin olennainen.

Integroimalla nämä tärkeät tiedot saumattomasti alustallemme, virtaviivaistat oikeuksien hallintaa, avaat uusia tulomahdollisuuksia ja varmistat tiedostojen vaatimustenmukaisuuden. Koe yhtenäisen sisällön, metatietojen ja tekijänoikeustietojen kyky avullamme ja ota digitaalinen sisältösi tehokkaasti hallintaasi.

Liittyvät artikkelit

Metadatan hyödyntäminen aineistonhallinnassa

Metadatan hyödyntäminen aineistonhallinnassa

Tutustuessa digitaalisen aineistonhallinnan maailmaan, törmäämme usein termiin ”metadata”. Mutta mitä se on, ja kuinka voimme hyötyä siitä?

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Uutismediassa on tällä hetkellä käynnissä pilvisiirtymä. Avainasemassa siirtymässä on niin kutsuttu content lake, joka on keskitetty ja järjestelmäriippumaton alusta mediatiedostojen säilömiseen ja hallitsemiseen.

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailor tarjoaa skaalautuvalla medialogistiikkaratkaisullaan tavan, jolla televisioyhtiöt, mediatalot ja muut sisällöntuottajat voivat tarjota trendikkäitä FAST TV -palveluita.

Media Tailor mukana mahdollistamassa täysin uutta Pluto TV -palvelua Ruutuun

Media Tailor mukana mahdollistamassa täysin uutta Pluto TV -palvelua Ruutuun

Pluto TV:n käyttöönotossa Media Tailorin tehtävänä oli luoda omalta osaltaan tehokas ja ketterä ratkaisu materiaalitoimitukseen. Vastaus löytyi jo olemassa olevista prosesseista.