dam.

Media Pocket -tuotteet

DAM


DAM vie digitaalisen aineistonhallinnan uudelle tasolle

DAM.

DAMin ansiosta sinulla on vain yksi alusta kaikille digitaalisille materiaaleille


DAMin avulla sisällön organisointi, käyttö, vastaanottaminen ja jakelu ovat yksinkertaisimmillaan. DAM auttaa tiimiäsi tekemään yhteistyötä, koordinoimaan ja tekemään työnkulusta sulavamman kuin koskaan ennen.

DAMin avulla hallinnoit brändisi digitaalista materiaalia vaivattomasti ja johdonmukaisesti vain yhdellä ohjelmistolla. Mediatiedostot ovat helposti löydettävissä, käytettävissä ja jaettavissa – niin organisaation sisäisille ja ulkoisille tahoille kuin kolmansille osapuolille, kuten medialle, asiakkaille ja kumppaneille.

Tarjoamme DAM-ohjelmistomme Media Pocketin SaaS-palveluna. Media Pocket on verkkopohjainen, eli sinun ja tiimisi ei tarvitse ladata yhtäkään raskasta ohjelmistoa tietokoneelle – kirjaudu vain sisään ja aloita käyttö!

Koska lähes jokainen organisaatio tuottaa ja hallitsee digitaalista sisältöä, tarve digitaalisen sisällön hallinnan virtaviivaistamiseen on läsnä lähes kaikissa organisaatioissa.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

DAM-ohjelmiston hyödyt

 • Tiedostot ovat helposti löydettävissä
  • DAMin avulla tiedostojen hakeminen on todella paljon tehokkaampaa ja säästää arvokasta aikaa, joka kuluu tiedostojen paikantamiseen
 • Tuottavuus
  • Kun kaikki tärkeät tiedostosi ovat yhdessä turvallisessa paikassa, tiedon etsiminen, kerääminen ja lisääminen on noin 30–60 % tehokkaampaa.
 • Työn ilo ja parantuneet suhteet sidosryhmiin
  • DAM tekee työskentelystä digitaalisten aineistojen kanssa helppoa ja nautinnollista niin tiimisi kuin asiakkaitesi kanssa.
 • Turvallisuus
  • DAM-ohjelmisto on keskitetty ja turvallinen koti kaikille organisaation digitaalisille medioille. Sisältöjä voi jakaa helposti niin sisäisesti kuin ulkoisesti.
 • Integraatiot
  • Avoimen API-rajapinnan avulla DAM-ohjelmisto voidaan integroida osaksi muita digitaaliseen sisältöön keskittyviä palveluita.
 • Yhdenmukainen brändi
  • DAM varmistaa, että kaikilla organisaation osilla ja osastoilla on samat päivitetyt kuvat ja videot, jotka soveltuvat brändiohjeiden mukaisesti.

Liittyvät artikkelit

DAM – mikä, kenelle ja miksi?

DAM – mikä, kenelle ja miksi?

DAM (Digitaalisen aineiston hallinta) on sisällön ja tiedostojen keskittämistä yhdelle ketterälle alustalle. Mutta milloin tarvitset sitä?

Miksi DAM on hyvä sijoituskohde yritykselle?

Miksi DAM on hyvä sijoituskohde yritykselle?

Yritykset etsivät jatkuvasti kustannustehokkaita tapoja oman kilpailuedun edistämiseksi. Mutta mikä tekee DAMista hyvän sijoituskohteen?

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Tutustutaan digitaalisen aineistonhallintajärjestelmämme uusiin dynaamisiin ominaisuuksiin.

Metadatan hyödyntäminen aineistonhallinnassa

Metadatan hyödyntäminen aineistonhallinnassa

Tutustuessa digitaalisen aineistonhallinnan maailmaan, törmäämme usein termiin ”metadata”. Mutta mitä se on, ja kuinka voimme hyötyä siitä?

Digital asset management.

Tehostetaanko digitaalista aineistonhallintaa?


Paranna digitaalista aineistonhallintaasi Media Pocketin avulla. Ota yhteyttä selvittääksesi, kuinka DAM-ratkaisumme voi optimoida prosessejasi ja auttaa saamaan täyden hyödyn irti digitaalisista tiedostoistasi.