Media Tailor

Media Pocket logo.

Media Pocket

Ominaisuudet


Media Pocketin ominaisuudet on jaettu kuuteen moduuliin. Moduulien ansiosta Media Pocketilla onnistuu virtaviivaisen ja keskeytymättömän sisällön toimitusketjun luominen alusta loppuun. Tällä sivulla voit tarkastella tarkemmin ohjelmistomme ominaisuuksia.

archive.

Arkistointi


Media Pocketin arkistointiominaisuudet varmistavat, että kaikki materiaalit ovat turvassa ja suojattuja.

Media Pocketissa tehdään kaikista mediatiedostoista aina vähintään kaksi kopiota ja arkistomigraatiot sujuvat käden käänteessä. Pilviarkistointi onkin monella tapaa turvallisempaa kuin perinteinen fyysinen arkistointi.

Mikä tekee Media Pocketista poikkeuksellisen, on arkistoidun sisällön löydettävyys. Alustalla pääsee koska tahansa käsiksi mihin tahansa arkistoituun materiaaliin, ja erittäin kattavien hakuominaisuuksien avulla sisällöt löytyvät helposti ilman suurempaa vaivaa.

Esimerkiksi Yle on vaihtanut valokuviensa arkistointiin käyttämänsä alustan ja keskittää jatkossa yhä enemmän yhtiön valokuvien hallinta- ja arkistointitoimintoja Media Pocketiin.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Automaattista ja sukkelaa arkistointia

Media Pocket Loader yhdistää tuotantopalvelimet pilvipalveluun ja mahdollistaa automaattisen arkistoinnin suoraan keskitetyltä levyasemalta. Loader siirtää digitaaliset aineistot sukkelasti alustalta toiselle metadatoineen päivineen.

Kun kaikki on laadukkaasti suunniteltu ja hoidettu heti alusta alkaen, arkistointi tapahtuu kuin itsestään. Saavutettavuuden ansiosta mediatiedostoja pääsee käsittelemään milloin tahansa ja niitä voi hyödyntää entistä helpommin uudestaan.

News publishers and media houses.
Media Tailor

Ominaisuudet

Arkistointi paikallisesta varastosta Loaderin avulla (lisäpalvelu)

Säilytä varmasti kaikki mediatiedostojen projektirakenteet ja liitännäiset arkistoidessa. Ajoitettu työnkulku, jolla vältetään verkon rasittaminen esimerkiksi työaikana.

Organisoitu ja uudelleenkäytettävä mediavarasto

Metadatatyökalut sisältävät IPTC- ja EXIF-tuen sekä mahdollisuuden luoda omia metadatakokonaisuuksia.

Suojatut mediatiedostot

Media Pocket tallentaa alkuperäiset tiedostosi automaattisesti kahteen eri pilvitallennustilaan.

Räätälöity tallennustilapaketti (lisäpalvelu)

Tallennustila juuri sinun tarpeillesi niin julkisena kuin hybridinä.

Ominaisuuteen liittyvät toimialat


production companies.

Tuotantoyhtiöt

Media Pocket antaa tuotantoyhtiöille mahdollisuuden hallita tehokkaasti digitaalisia aineistojaan koko tuotantoketjun läpi.

Televisioyhtiöt

Media Pocketin avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Mediatalot

Media Pocketin avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

Brändit

Media Pocket auttaa brändejä vahvistamaan brändi-identiteettiään ja toimittamaan tehokkaammin markkinointimateriaaleja.

Media Tailor
News publishers and media houses.

Ominaisuuteen liittyvät tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

Loader

Loader mahdollistaa suurten mediatiedostojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Asiakasratkaisut


Yle Arkiston valokuvakokoelmien siirto Media Pocketiin

Yle Arkiston valokuvakokoelmien siirto Media Pocketiin

Satoja tuhansia tiedostoja ja korvaamatonta kulttuurista arvoa. Yle on vaihtanut Yle Arkiston valokuvien arkistointiin käyttämänsä alustan ja keskittää jatkossa yhä enemmän yhtiön valokuvien hallinta- ja arkistointitoimintoja Media Pocketiin.

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV:n ikoninen brändi laskeutuu vuoden vaihteessa uuteen Pöllölaaksoon Vallilaan ja samalla osa tuotannosta viedään pilveen.

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Tailorin kehittämä ja ylläpitämä Media Pocket toimii Ylen keskitettynä kuvanhallinta-alustana organisaation massiiviselle ja jatkuvasti kasvavalle materiaaliarkistolle.

DAM-alusta juuri sinulle


Media Pocketin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta ohjelmisto on hyödyllinen kenelle tahansa!