mtv.

mtv.

MTV

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä


MTV:n ikoninen brändi laskeutuu vuoden vaihteessa uuteen Pöllölaaksoon Vallilaan ja samalla osa tuotannosta viedään pilveen.

MTV:n markkinointitiimissä kuhisee, kun uudenkarheita toimitiloja otetaan käyttöön. Muutto uusiin tiloihin mahdollistaa samalla myös tuotantotapojen uudistamisen.

Olemme viime vuosina kehittäneet markkinointikoneistoamme, niin kyvykkyyksiä kuin järjestelmiä, että ne maksimoivat katselun ja kulutuksen. Media Pocketin avulla markkinointimateriaalit ovat Pöllöjengin ja yhteistyökumppaniemme saatavilla helposti, ketterästi ja nopeasti tukien myös aktiivista markkinointia ja viestintää sisällöistämme.

– Virpi Kunttu, Head of Marketing Services, MTV Oy

MTV:n markkinoinnin tuotantoalusta päivitetään muuton yhteydessä kokonaisuudessaan. Kotimainen moderni teknologia mahdollistaa MTV:lle edelläkävijyyden media-alan pilvisiirtymässä. Uuden alustan myötä materiaaleihin ja tuotantojärjestelmiin pääsee käsiksi milloin ja mistä tahansa.

 

mtv.

Näin massiivisen tuotannon siirtäminen vahvasti pilveen – hybrid cloud -alustalle – on edelläkävijyyttä ja mahdollistaa meille samalla erittäin monipuolisen etätyöskentelyn tietoturvavaatimukset huomioiden.

– Risto Koivula, CTO, MTV Oy

Kotimainen media-alan teknologioihin erikoistunut TV Tools Oy on kehittänyt jälkituotantoalustoja jo yli 20 vuotta. Pilvisiirtymää on odotettu pitkään. Nyt verkkoyhteydet ja teknologiat ovat kehittyneet sille tasolle, että se on mahdollista.

 

Meistä on hienoa, että MTV:n kaltainen mediajätti oli valmis ottamaan näin ison digiharppauksen ja pääsimme toteuttamaan heille huippumodernin alustan, joka hyödyntää pilviteknologiaa.

– Mikko Kujala, CEO, TV Tools Oy

MTV:n markkinointituotannot tehdään jatkossa TV Toolsin TaaS – Technology as a Service – kokonaispalveluna toteutetulla tuotantoalustalla. Ratkaisu koostuu Pöllölaakson tuotantojärjestelmästä ja Media Pocket -pilvipalvelusta, jotka on integroitu saumattomasti toisiinsa muodostaen modernin hybrid cloud -kokonaisuuden. Media Pocket on TV Toolsin ja tytäryhtiö Media Tailorin yhdessä kehittämä pilvipalvelu median tuotantoon ja hallintaan.

Yhteistyö TV Toolsin kanssa sujui hienosti. TV Toolsin joustava toiminta ja ketteryys olivat erittäin suureksi avuksi. Tiiviistä toteutusaikataulusta huolimatta tuotantojärjestelmä saatiin käyttövalmiiksi aikataulussa ja markkinointitiimi muutti uuteen Pöllölaaksoon suunnitellusti.

– Lotta Ojanperä, ITC Project Manager, MTV Oy

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö: ilmiöiden, keskusteluaiheiden, tähtien ja sisällön koti.

MTV:n mediaperheeseen kuuluvat MTV Katsomo -suoratoistopalvelu (mtv.fi, MTV Katsomo -sovellus), ilmaiset tv-kanavat MTV3, MTV Sub ja MTV Ava, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset ja C Moren maksu-tv-kanavat sekä suoratoistopalvelun sisältö.

Oletko kiinnostunut sujuvasta pilvisiirrosta?.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

MTV Urheilun materiaaliarkiston uusi aikakausi

MTV Urheilun materiaaliarkiston uusi aikakausi

MTV Urheilu otti käyttöönsä Media Pocketin tehostamaan medianhallintaansa.

Siirry hybridipilveen helposti Media Pocket Loaderin avulla!

Siirry hybridipilveen helposti Media Pocket Loaderin avulla!

Automatisoidut monipilvipalvelut helpottavat tiedostojen arkistointia ja prosessointia merkittävästi. Media Pocket Loader mahdollistaa suurien mediatiedostomassojen siirron tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Tailorin kehittämä ja ylläpitämä Media Pocket toimii Ylen keskitettynä kuvanhallinta-alustana organisaation massiiviselle ja jatkuvasti kasvavalle materiaaliarkistolle.

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Tutustutaan digitaalisen aineistonhallintajärjestelmämme uusiin dynaamisiin ominaisuuksiin.