Hybrid cloud.

Blogi

Siirry hybridipilveen helposti Media Pocket Loaderin avulla!


Automatisoidut monipilvipalvelut helpottavat tiedostojen arkistointia ja prosessointia merkittävästi. Media Pocket Loader mahdollistaa suurien mediatiedostomassojen siirron tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Modernin pilven ja perinteisen konesalin parhaat ominaisuudet sulautuvat yhteen hybridipilvessä

Mediakeskeisille organisaatioille, kuten tuotanto- ja mediayhtiöille, hybridipilveen siirtyminen perinteisistä paikallistallennusmallista on edelleen liiketoiminnan kehityksen kannalta tärkeä keskustelun aihe. Ei ihme, että valtaviksi kasvaneiden – ja edelleen kasvavien datamäärien pilvitallennus houkuttelee: se tarjoaa ratkaisun useampaan havaittuun paikallistallennuksen haasteeseen, kuten heikkoon suorituskykyyn, turvallisuushuoliin ja vuosi vuodelta paisuviin kustannuksiin.

Toisaalta, yhtiöt tiedostavat myös tutun ja turvallisen on-prem-tallennusmallin edut, kuten täydellisen sisäisen hallintakontrollin ja tietoturvavastuun säilymisen, Internet-yhteydestä riippumattomuuden sekä tarpeettomuuden uusia jo olemassa olevaa, järjestelmäriippuvasta kalustoa tai sovelluksia.

Miksi siis valita? Useat organisaatiot ovat päätyneet joko pysyvästi – tai väliaikaisesti pilveen siirtymisen taipalleellaan – hybridimalliin, jossa yhdistyy molempien tallennustilojen parhaimmat puolet. Haluttua dataa voidaan siirtää paikallisten palvelimien ja pilvipalvelun välillä ketterästi, jolloin digitaalisen omaisuuden käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja edelleen käyttöaste parantuu. Tärkeätä on lisäksi se, että materiaalin kanssa työskentely sujuvoituu huomattavasti.

Pilveen siirtyminen innostaa, mutta hybridipilvi myös arveluttaa media-alan yhtiöitä

Olemme havainneet, että monet media-alan toimijat jarruttelevat pilvipalveluihin siirtymistä usein jo ajatustasolla vaivallolliselta tuntuvan ja käytännössä hitaan datamigraatioprosessin takia. Ymmärrettävää, sillä onhan materiaalia valtavasti ja sitä tuotetaan jatkuvasti lisää. Sisältö on eittämättä liiketoiminnan ydintä. Useat tiedostonsiirtopalvelut eivät kykene vastaamaan raskaiden media-arkistoiden siirtonopeustarpeita, saati integroitumaan sulavasti jo tuotantoympäristössä käytettäviin järjestelmiin.

Ratkaisimme haasteen kehittämällä median hallinta-alustamme Media Pocketin käyttöjärjestelmään uuden osan, Loaderin, jonka avulla massiivisetkin mediasiirrot pystytään toteuttamaan kansiorakenteet säilyttäen, mutkattomasti ja ennen kaikkea riskittömästi.

Miten Media Pocket Loader toimii?

Loader integroi on-prem-tuotannon tallennustilan Media Pocket- pilviympäristöön automaattista siirtoa varten selaimesta ja takaisin. Loader suorittaa automaatioprosessissaan seuraavat työvaiheet:

Media Pocket Loader on suunniteltu vastaamaan media-alan yritysten, kuten tuotanto- ja mediayhtiöiden erikoistarpeita. Loader on toteutettu yhteistyössä emoyhtiömme, TV Toolsin, tuotekehitystiimin kanssa. Mediateknologian ammattilaisilta teille media-alan eksperteille, olkaa hyvä!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

DAM – mikä, kenelle ja miksi?

DAM – mikä, kenelle ja miksi?

DAM (Digitaalisen aineiston hallinta) on sisällön ja tiedostojen keskittämistä yhdelle ketterälle alustalle. Mutta milloin tarvitset sitä?

Yhtenäistä brändihallintaa tukeva guest-ominaisuus

Yhtenäistä brändihallintaa tukeva guest-ominaisuus

Media Pocketiin voi nyt kutsua rajattoman määrän guest-käyttäjiä sujuvoittamaan brändinhallintaa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Uutismediassa on tällä hetkellä käynnissä pilvisiirtymä. Avainasemassa siirtymässä on niin kutsuttu content lake, joka on keskitetty ja järjestelmäriippumaton alusta mediatiedostojen säilömiseen ja hallitsemiseen.

Videot valtaavat alaa mediakentällä – mediatalot ovat multimediatoimituksen kynnyksellä

Videot valtaavat alaa mediakentällä – mediatalot ovat multimediatoimituksen kynnyksellä

Monet mediatalot ovat investoineet videostrategioihin ja jalkautuneet uusiin videopalveluihin. Puhutaan multimediatoimituksen aikakaudesta.