Media Tailor

Media Pocket logo.

Media Pocket

Ominaisuudet


Media Pocketin ominaisuudet on jaettu kuuteen moduuliin. Moduulien ansiosta Media Pocketilla onnistuu virtaviivaisen ja keskeytymättömän sisällön toimitusketjun luominen alusta loppuun. Tällä sivulla voit tarkastella tarkemmin ohjelmistomme ominaisuuksia.

deliver.

Jakelu


Keskitä kaikki medianjakelu ja -julkaisu ketterästi Media Pocketiin. Kaikki jakelukanavat yhdessä paikassa, olipa kyseessä sitten lineaaritelevisio, OTT, erillinen sovellus, verkkosivut tai vaikkapa yhteistyökumppanit.

Keskitetyn monikanavajulkaisun avulla medianjakelusta tulee saumatonta ja ketterää, mikä takaa aikatauluissa pysymisen ja jakeluketjun särkymättömyyden. Niin markkinointimateriaalit, artikkelit kuin elokuvatkin lähtevät maailmalle parhaiten Media Pocketin kautta.

Sisältöä voidaan julkaista Media Pocketista suoraan useimpiin videoalustoihin ja playout-järjestelmiin, ja uusien jakelukanavien käyttöönotto on sujuvaa. Mediatiedostoihin ja -kansioihin linkitetty metadata säilyy Media Pocketissa turvallisesti ja on helposti saatavilla. Kattavan käyttäjähallinnan avulla on helppo organisoida käyttäjien oikeuksia ja vastuita.

Älä anna jakelun monimutkaisuuden hidastaa!

News publishers and media houses.
Media Tailor

Ominaisuudet

Kohteet

Määritä julkaisukanavat kohteillesi ja toimita helposti useita tiedostoja kerralla. Yhteensopivia ratkaisuja ovat muun muassa Aspera, Azure Blob S3, FTP tai SCP.

Automaattinen jakaminen

Mahdollisuus automatisoituihin jakelutyönkulkuihin (lisäpalvelu).

Jakele yksittäisiä tiedostoja tai kokonaisia kokoelmia

Jaa yksittäisiä tiedostoja sähköpostilinkkien kautta. Luo kokoelma ja lisää jäseniä tai kutsu vierailevia käyttäjiä katsomaan ja lataamaan tarvittavia mediatiedostoja.

Jaa sisältöjäsi yrityksesi mukaisesti brändätyn Media Portaalin kautta (lisäpalvelu)

Jaa valitut tiedostot ja metadata yrityksesi Media Portaalin kautta kuvapankin tai lehdistöportaalin tapaisesti. Lue lisää täältä.

Ominaisuuteen liittyvät toimialat


Televisioyhtiöt

Media Pocketin avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Mediatalot

Media Pocketin avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

Brändit

Media Pocket auttaa brändejä vahvistamaan brändi-identiteettiään ja toimittamaan tehokkaammin markkinointimateriaaleja.

Media Tailor
News publishers and media houses.

Ominaisuuteen liittyvät tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

Media Portal

Jaa Media Pocketissa olevia sisältöjä ja metadataa helposti sidosryhmiesi kanssa.

Asiakasratkaisut


MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV:n ikoninen brändi laskeutuu vuoden vaihteessa uuteen Pöllölaaksoon Vallilaan ja samalla osa tuotannosta viedään pilveen.

Media Pocket osaksi FAME musiikkimuseon näyttelytekniikkaa

Media Pocket osaksi FAME musiikkimuseon näyttelytekniikkaa

FAME avasi ovensa yleisölle 16.10.2019 ja hyödyntää kotimaista teknologiaa digitaalisten aineistojen ja sisältöjen hallintaan.

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Tailorin kehittämä ja ylläpitämä Media Pocket toimii Ylen keskitettynä kuvanhallinta-alustana organisaation massiiviselle ja jatkuvasti kasvavalle materiaaliarkistolle.

DAM-alusta juuri sinulle


Media Pocketin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta ohjelmisto on hyödyllinen kenelle tahansa!