Media Tailor

Media Pocket logo.

Media Pocket

Ominaisuudet


Media Pocketin ominaisuudet on jaettu kuuteen moduuliin. Moduulien ansiosta Media Pocketilla onnistuu virtaviivaisen ja keskeytymättömän sisällön toimitusketjun luominen alusta loppuun. Tällä sivulla voit tarkastella tarkemmin ohjelmistomme ominaisuuksia.

prepare.

Valmistelu


Hyvin suunniteltu ja valmisteltu on puoliksi tehty.

Media Pocketilla saa tulevat projektit valmisteltua ja suunniteltua huolellisesti valmiiksi.

Alustalla voit luoda projektihierarkiat ja -kategoriat tarpeidesi mukaan. Voit myös luoda monimuotoisia metadatakenttiä sekä sääntöjä, joiden avulla Media Pocketiin tallennetaan heti alusta alkaen metadatarikasta ja monipuolista sisältöä. Alustalle pystyy tekemään käyttäjäryhmiä, joiden käyttöoikeuksia on helppo määritellä ja muokata reaaliaikaisesti järjestelmänvalvojan toimesta.

Tämä varmistaa, että sisältö on täysin saavutettavissa niin projekteittain kuin tekijöittäin.

Media Pocket toimii selaimessa, ja kaikki sisältö on vain parin painalluksen päässä milloin tahansa. Kun kaikki tieto on saatavilla yhdestä järjestelmästä reaaliaikaisesti, tarve tuplatyölle ja ylimääräisille alustoille vähenee. Jätä hyvästit turhille sähköposteille ja sisältöjen kopioimiselle alustalta toiselle.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Johdonmukaisuutta, selkeyttä ja mielekästä työtä

Selkeällä valmistelulla ja suunnittelulla eri tiimit tietävät mitä tehdä, mistä löytää tarvittavat materiaalit ja milloin materiaalin tulee olla valmis jakoon. Valmistelu lisää johdonmukaisuutta ja selkeyttä, mutta myös yhtenäistää tekemistä. Se vahvistaa työn mielekkyyttä ja säästää resursseja.

Media Pocketin avulla saa kaiken valmiiksi helposti ja varmistat, että sisältötiimit toimivat aikataulussa. Tekijät tietävät, miten prosessit kulkevat, ja johto voi luottaa siihen, että työ sujuu mutkitta.

News publishers and media houses.
Media Tailor

Ominaisuudet

Metadatan hallinta

Luo omat metadatakokonaisuutesi ja lisää ne tiedostoihin oletuksena tai erillisestä pyynnöstä. Lisää embargo-tiedot etukäteen ja helpota tuotannon tai toimittajan työtä.

Projektirakenne, resurssien järjestäminen ja käyttäjien pääsyoikeuksien hallitseminen

Luo projekteja ja alaprojekteja järjestääksesi mediatiedostot projekteihin tai kampanjoihin perustuen. Hallitse käyttäjien pääsyoikeuksia mediakirjastossasi säätämällä projektien näkyvyyttä.

Placeholderit

Valmistele valmiit mediakortit tarvittavia mediatiedostoja varten.

Automaattinen valmistelu integroinnin avulla

Mukautettu integrointi sisällönhallintajärjestelmään vähentää manuaalista työtä. Mahdollisuus luoda integraatioita avoimen Rest API:n kautta tai lisäpalveluna.

Ominaisuuteen liittyvät toimialat


Televisioyhtiöt

Media Pocketin avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Mediatalot

Media Pocketin avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

production companies.

Tuotantoyhtiöt

Media Pocket antaa tuotantoyhtiöille mahdollisuuden hallita tehokkaasti digitaalisia aineistojaan koko tuotantoketjun läpi.

Media Tailor
News publishers and media houses.

Ominaisuuteen liittyvät tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

 

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

Asiakasratkaisut


MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV:n ikoninen brändi laskeutuu vuoden vaihteessa uuteen Pöllölaaksoon Vallilaan ja samalla osa tuotannosta viedään pilveen.

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Tailorin kehittämä ja ylläpitämä Media Pocket toimii Ylen keskitettynä kuvanhallinta-alustana organisaation massiiviselle ja jatkuvasti kasvavalle materiaaliarkistolle.

MTV Urheilun materiaaliarkiston uusi aikakausi

MTV Urheilun materiaaliarkiston uusi aikakausi

MTV Urheilu otti käyttöönsä Media Pocketin tehostamaan medianhallintaansa.

DAM-alusta juuri sinulle


Media Pocketin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta ohjelmisto on hyödyllinen kenelle tahansa!