Media Tailor

sanoma.

Sanoma / Nelonen Media

Upouusi grafiikkakeskus Nelonen Medialle


Media Tailor ja emoyhtiö TV Tools kehittivät yhdessä täysin uuden lineaaristen TV-kanavien grafiikan käsittely- ja ajoratkaisun Media Tailorin palvelualustalle. Graphics Hub -palvelukokonaisuus sopii Nelonen Median edistyneisiin työnkulkuihin monipuolisen TV-grafiikan ketterään hallintaan ja poistumiseen.

Lähtökohta

Sanoma Media Finland pyysi pitkäaikaisia ​​mediateknologiakumppaneitaan Media Tailoria ja TV Toolsia suunnittelemaan ja toteuttamaan sovelluspohjaisen ratkaisun graafiseen hallintaan, koska TV-lähetysten grafiikan käsittelyä ja ajoa oli ulkoistettava, modernisoitava ja automatisoitava.

Grafiikkasovelluksen aiempi ylläpito vei paljon Nelosen sisäisiä resursseja. Se ei antanut periksi pitkälle automatisoituun työnkulkuun halutulla tavalla; tiedostomuotorajoituksia sekä grafiikkasääntöjä on vaikea hallita ja soittolista vaatii koodausta.

Ratkaisu

Graphics Hub automatisoi dataliikenteen järjestelmien välillä osana nykyistä palvelutuotantoa. Nykyaikainen tietokantaratkaisu ja API mahdollistavat yhtenäisen tiedonhallinnan olemassa olevien työnkulkujen, ulkoisten tietolähteiden ja alustojen välillä.

Html:n käyttö graafisissa malleissa mahdollistaa dynaamisten graafisten mallien ja elementtien luomisen. Sovellusmuutoksen yhteydessä otettiin käyttöön myös uusi KENO (Veikkauksen omistama lottopeliohjelma) -kokonaisuus, jota SmartPX tarjoaa Sanomalle yhteistyössä Media Tailorin kanssa.

Tulokset

Media Tailorin jatkuvan ylläpidon ja ohjauksen alainen luotettava grafiikkaautomaatio säästää Nelonen Median resursseja.

Grafiikka on helppo hallita. Ratkaisu avaa Nelonen Medialle uusia mahdollisuuksia mainosmyynnin laajentamisen alalla.

Räätälöity ja erittäin skaalautuva sovellus palvelee myös tulevia muutoksia ja visioita, kuten ulkoisen datan tehostettua käyttöä tekoälyn avulla analytiikka- ja optimointitarpeisiin.

On hyvä, että kaikki lähetysten tekniset palvelut tulevat samalta operaattorilta aiemman hajautetun mallin sijaan. Tämä selkeyttää ylläpitovastuita ja helpottaa grafiikkajärjestelmäintegraatioiden jatkokehitysprojekteja.

– Karri Helo
Development Manager
Nelonen Media

Luovalle tiimillemme uusi järjestely ohjaa nyt resurssit oikeisiin asioihin ja tekijöillä on aikaa tuottaa laadukasta markkinointisisältöä. Tuottelias yhteistyö edellyttää avointa ja hyvää viestintää. Mielestäni se on ollut suuri menestys tässä pitkässä projektissa.

– Satu Ketopelto
Head of Creative Team
Nelonen Media

Haluatko kuulla lisää Graphics Hub -ratkaisusta ja lähetystason grafiikkajärjestelmästä?

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailorin digitaalinen alusta mahdollistaa trendikkään FAST TV -palvelun!

Media Tailor tarjoaa skaalautuvalla medialogistiikkaratkaisullaan tavan, jolla televisioyhtiöt, mediatalot ja muut sisällöntuottajat voivat tarjota trendikkäitä FAST TV -palveluita.

Nelonen Median interaktiiviset lineaariset TV-lähetykset

Nelonen Median interaktiiviset lineaariset TV-lähetykset

Mediayhtiöt etsivät jatkuvasti uusia tapoja saada tv-yleisöä mukaan. Luomamme integraation ansiosta Nelonen Media voi helposti hallita ja näyttää käyttäjien luomaa sisältöä sosiaalisesta mediasta lineaaristen tv-kanavien suorissa lähetyksissä.

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!

Sanoma lähettää kymmeniä tuhansia tunteja viihdettä vuosittain. Jokainen ohjelma kulkee Media Tailorin kehittämän digitaalisen alustan kautta.

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Media Tailor on hoitanut Nelonen Median lineaaristen TV-kanavien ja Ruutu VoD/SVoD-kanavien Medialogistiikkaa ja Playoutia marraskuusta 2016 lähtien.