mediatailor.fi_artikkelikuvat_sanoma_4vuotta

Uutiset

Ylpeänä ilmoitamme monivuotisesta sopimusjatkosta mediajätti Sanoman kanssa!


Sanoma lähettää kymmeniä tuhansia tunteja viihdettä vuosittain. Jokainen ohjelma kulkee Media Tailorin kehittämän digitaalisen alustan kautta.

Jo vuonna 2016 Nelonen Media (Sanoma Media Finlandin liiketoimintayksikkö) ymmärsi, että kasvava median kulutus tarvitsee uudenlaista ketteryyttä median hallintaan ja jakeluun tukemaan mediatalojen jatkuvasti laajenevaa monikanavaista visiota. Yhteistyö tulee uuden sopimuksen myötä jatkumaan.

Palveluntarjoajien välillä pohdiskellut Nelonen Media ilahtui Media Tailorin automaatio- ja datalähtöisestä lähestymistavasta. Media-alan syvä tuntemus ja huippuluokan räätälöityjen ratkaisujen nousivat ykköseksi, ja duo aloitti yhteisen menestystarinan.

Suhteellisen pienen ja ketterän medialogistiikkapalveluntarjoajan valinta oli Sanomalle pieni riski, mutta se kannatti. Sanoma allekirjoitti äskettäin neljän vuoden jatkosopimuksen, sillä se haluaa jatkaa menestyksekästä yhteistyötä jatkuvasti kehittyvien mediatyönkulkujen kanssa.

Sopimus kattaa Nelonen Media -brändin kaikkien tv-kanavien sekä Ruutu-suoratoistopalvelun sarjojen, elokuvien ja mainosten hallinnan ja jakelun.

Media Tailor tekee asioita uudella tavalla ja he ovat lunastaneet odotuksemme sujuvan medianhallinnan partnerina. He tuntevat media-alan tarpeet kuin omat taskunsa

Matti Lampinen, Director, Technical Projects & Distribution, Nelonen Media

Vielä kuusi vuotta sitten mediatiedoston matkaan ohjelman tekijältä katsojalle kuului monta manuaalista vaihetta. Media Tailor on automatisoinut materiaalihallinnan prosessit lähes kokonaan. Edistyksellinen dataohjattu teknologia säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti eikä palvelumme ole kolmannen osapuolien ohjelmistojen varassa. Minulla on tuotantoyhtiötausta ja sitä kautta kokemusta, että ymmärrystä median tuotannosta.

Media Tailorissa olemme alusta asti halunneet taata TV-kanaville mahdollisuuden käyttää budjetistaan mahdollisimman paljon tärkeimpään, eli hyvien ohjelmien tuottamiseen ja tilaamiseen. Pystymme tekemään tämän työn niin tehokkaasti, että se on nyt kaikkien etu. Olemme erittäin kiitollisia Sanoman jatkuvasta luottamuksesta!

Markus Paul, CEO, Media Tailor Oy

Sanoman ja Media Tailorin tilastoja seitsemän vuoden ajalta

+ 6 M

Työnkulkua

+ 60 K

Syötettyjä mediasisältöjä

+ 20 K

Tuntia suoraa lähetystä

+ 33 K

Syötettyjä VoD Only sisältöjä

Sanoma Media on Suomen johtava mediatalo. Nelonen Media on yksi Sanoma Media Finland Oy:n liiketoimintayksiköistä. Lähes 100 % suomalaisista viettää aikaa Sanoman painetun ja digitaalisen median parissa viikoittain.

Media Tailor on hoitanut Nelonen Median lineaaristen TV-kanavien ja Ruutu VoD/SVoD-kanavien Medialogistiikkaa ja Playoutia marraskuusta 2016 lähtien.

Liittyvät artikkelit

Media Tailor mukana mahdollistamassa täysin uutta Pluto TV -palvelua Ruutuun

Media Tailor mukana mahdollistamassa täysin uutta Pluto TV -palvelua Ruutuun

Pluto TV:n käyttöönotossa Media Tailorin tehtävänä oli luoda omalta osaltaan tehokas ja ketterä ratkaisu materiaalitoimitukseen. Vastaus löytyi jo olemassa olevista prosesseista.

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Nelonen Median Playout ja Medialogistiikka

Media Tailor on hoitanut Nelonen Median lineaaristen TV-kanavien ja Ruutu VoD/SVoD-kanavien Medialogistiikkaa ja Playoutia marraskuusta 2016 lähtien.

Upouusi grafiikkakeskus Nelonen Medialle

Upouusi grafiikkakeskus Nelonen Medialle

Media Tailor ja emoyhtiö TV Tools kehittivät yhdessä täysin uuden lineaaristen TV-kanavien grafiikan käsittely- ja ajoratkaisun Media Tailorin palvelualustalle.

Sanoma Media Finlandin leikearkiston keskittäminen

Sanoma Media Finlandin leikearkiston keskittäminen

Leikearkiston keskittäminen Media Tailorin palveluihin auttaa Sanomaa virtaviivaistamaan tuotantoprosessejaan ja luomaan uusia tapoja käyttää ja kaupallistaa suuria sisältömääriä.