user interface media pocket.

Blogi

Uusimpien tuotepäivitysten ansiosta Media Pocketin käyttöliittymä on entistä sulavampi


Kaksi uusinta tuotepäivitystämme ei sisällä pelkästään uusia ominaisuuksia vaan myös liudan erilaisia parannuksia.

Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa merkittävästi päivitetty Media Pocketin käyttöliittymä, sillä olemme nyt julkaisseet käyttöliittymäversio v3.0:n. Nyt käyttäjien on myös helpompi siirtää tiedostoja projektien välillä, ladata kansioita ja etsiä haluttuja tiedostoja. Ja paljon muuta!

Tässä artikkelissa käymme läpi tuotepäivityksten sisällön.

UI v3.0

Uusin käyttöliittymä sisältää nämä uudet ominaisuudet:

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Media Pocketilla on nyt uusi upea aloitussivu!

Tältä uudet ominaisuudet näyttävät käytännössä:

Folder upload

Kansiot voi nyt vetää ja pudottaa projektikansioon. Alakansiot luodaan automaattisesti ladatun kansion kansiorakenteen perusteella.

Move to project

Käyttäjät voivat nyt navigoida projekteissa ja siirtää tiedostoja minne tahansa projektihierarkiassa käyttämällä Siirrä projektiin -toimintoa.

Projects Tree rework

Käyttäjät voivat navigoida projekteissa nuolen avulla ja siirtyä taaksepäin hierarkiassa navigointipolulla tai avata projektin painamalla projektin nimeä. Projekteja voi myös suodattaa nimen mukaan hakupalkin avulla.

Bulk share

Tiedostot voi jakaa joukkona halutulle julkaisukanavalle.

Quick menu

Projekteilla, Kokoelmilla ja Dropeilla on nyt samat toimintamahdollisuudet. Kohteet on nyt lajiteltu aakkosjärjestyksen mukaisesti.

Search filters rework, Text content search & Asset view

Suodattimet on nyt lisätty URL-parametreihin, ja niissä on Tyhjennä kaikki -painike. Jotkin suodattimet on myös suunniteltu uudelleen: AI-tunnisteet, creator (exif), copyright (exif), file size (exif), duration (exif) ja päivämääräsuodattimet. Uutena ominaisuutena nyt myös suodatin PDF- ja Word-asiakirjoissa käytettyjen sanojen etsimiseen.

Katsellessaan tiedostoja käyttäjät voivat aina palata hakutuloksiin tai projektiin, josta he siirtyivät tarkasteltuun tiedostoon. Seuraavan ja edellisen sisällön nuolet on siirretty oikeaan yläkulmaan.

Media Pocket ei lakkaa kehittymästä!

Jatkuvilla muutoksilla ja parannuksilla varmistamme, että Media Pocket on aina ajan tasalla ja kehittyy jatkuvasti. Kehitysprosessissa keskitymme täsmälliseen, laadukkaaseen ja asiakaspalautteen huomioivaan työhön.

Haluatko viedä medianhallintasi uudelle tasolle? Varaa tapaaminen, niin etsitään paras ratkaisu tarpeisiisi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Tutustutaan digitaalisen aineistonhallintajärjestelmämme uusiin dynaamisiin ominaisuuksiin.

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022

Media Pocket -pilvipalvelu kehittyy jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kokosimme 10 hyödyllisintä uutta ominaisuutta ja sovellusta, jotka julkaistiin vuoden 2022 aikana.

2021 koottuna: Media Pocket

2021 koottuna: Media Pocket

Vuosi 2021 on ollut mielenkiintoinen vuosi tuotekehityksessämme, kun painopiste on siirtynyt sisäisestä kehityksestä asiakaslähtöiseen kehittämiseen.

DAM – mikä, kenelle ja miksi?

DAM – mikä, kenelle ja miksi?

DAM (Digitaalisen aineiston hallinta) on sisällön ja tiedostojen keskittämistä yhdelle ketterälle alustalle. Mutta milloin tarvitset sitä?