Media Pocket releases.

Blogi

Media Pocketin TOP 10 tuotepäivitykset vuonna 2022


Media Pocket -pilvipalvelu kehittyy jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kokosimme 10 hyödyllisintä uutta ominaisuutta ja sovellusta, jotka julkaistiin vuoden 2022 aikana.

1. Loader sovellus

Selainpohjaisen Loader sovelluksen lanseeraus on ollut valtava kehitysaskel tämän vuoden tuotekehityksessä. Ratkaisu palvelee erityisesti media- ja tuotantoyhtiöiden vaivatonta pilveen siirtymistä. Loader mahdollistaa suurten mediaprojektien siirron säilyttäen koko projektirakenteen ja tiedostot ennallaan, mahdollistaen nopean ja sijainnista riippumattoman arkistoinnin ja palautuksen työasemien, tuotantoympäristöjen ja pilven välillä. Loader Dropilla voit helposti siirtää tiedostoja tuotantopalvelimen ja jaetun pudotuskansion välillä, johon voit kutsua materiaalin tuottajat.

2. Collections

Collections -toiminnolla keräät tiedostoja eri projekteista ryhmään ilman, että sinun tarvitsee ladata uusia tai kopioida olemassa olevia tiedostoja. Voit lisätä jäseniä yhteistyöskentelemään tai jakamaan tiedostoja collectionin sisällä, ilman, että he ovat alkuperäisen projektin jäseniä. Collectionin jäsenet eivät myöskään näe, mihin projektiin kukin tiedosto kuuluu.

3. Quick menu

Projektipuunäkymä luotiin entistä ketterämpää navigointia varten. Se näyttää nykyisen sijainnin ja projektit aakkosjärjestyksessä.

4. Käyttöoikeuksien hallinta

Tänä vuonna olemme kiinnittäneet erityistä huomiota nopeampaan käyttöoikeuksien hallintaan. Ympäristön järjestelmänvalvojat voivat hallita käyttäjiä monipuolisesti käyttäjärooleilla ja käyttäjäryhmillä. Käyttäjäryhmät mahdollistavat uusien käyttäjien nopean lisäämisen oikeisiin projekteihin ja kokoelmiin, jolloin he saavat automaattisesti samat käyttöoikeudet kuin muut ryhmän jäsenet. Käyttäjäroolien luominen ja muokkaaminen on helppoa uuden käyttäjäroolityökalun avulla.

5. Nopeus ja tehokkuus

Olemme tehneet Media Pocketin käytöstä entistä nopeampaa. Tämä tarkoittaa yleistä parannusta alustan nopeuteen: tehokkaammat hakutoiminnot, vasteaika jne.

6. Hakutyökalut

Löydä tiedosto nopeammin kuin koskaan! Uudet ja tehokkaat hakuominaisuudet, kuten laajennetut hakuasetukset, hakuoperaattorit ja automaattinen ehdotus, varmistavat tiedoston vikkelän paikannuksen.

5.1 Hakuasetustyökalut

Olemme lisänneet hakuasetustyökalut entistä tarkempia hakuja varten. Jos oletuslistauksessa on metatietokenttiä, jotka eivät ole sinulle tärkeitä, voit säätää sanahakua asetuksista. Tämän ominaisuuden avulla voit esimerkiksi jättää pois tekoälytunnisteet, jos haluat saada vain tuloksia luomillasi metatiedoilla.

5.2 Hakuoperaattorit ja yhden klikkauksen haku

Hakuoperaattoreiden avulla voit laajentaa ja määritellä hakujasi tehokkaammin – nyt myös mukautetuissa kentissä. Haku alkaa välittömästi enteriä tai haku-kuvaketta painettaessa.

5.3 Project-related search

Voit hakea myös tietyn projektin sisältä (paitsi niihin liittyvistä sub-projekteista) koko ympäristön kattavan monipuolisen sanahaun sijaan.

7. Tallennukäytännöt / Hybridipilviratkaisut

Olemme lisänneet uusia tallennusvaihtoehtoja, joista voit valita yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan. Uusia ympäristöjä varten media voidaan tallentaa joko julkiseen pilveen tai hybridipilveen TV Tools Data Centerissä.

8. Microsoft -yhteensopivuus

Media Pocket tukee nyt suoraa resurssien jakamista Microsoft Azure Blob -pilvitallennustilan kanssa. Microsoftin kertakirjautuminen (SSO) helpottaa Media Pocketin käyttöä organisaatiosi omilla Microsoft-tileillä.

9. Email Share -uudistus

Tiedostot voidaan jakaa suoraan ja turvallisesti kolmansien osapuolten, kuten liikekumppaneiden tai markkinointitoimistojen, kanssa sähköpostitse joko yksittäin tai joukkona. Voit valita jaettavan mediaversion, asettaa latausrajan ja linkin vanhenemispäivän.

10. Mukautettava taulukkonäkymä

Paljon sisältöä? Muokattavan taulukkonäkymäominaisuuden ansiosta luetteloiden lajittelu on käytännöllistä. Varsinkin, jos puhumme valtavasta määrästä mediatuloksia suoritettavan haun yhteydessä.

Taulukon asetuksissa voit muokata:

Vuonna 2022 Media Pocketin käyttäjäkunta on kasvanut merkittävästi, joka on siirtänyt tuotekehityksen entistä käyttäjälähtöisemmäksi. Olemme varmistaneet alustan käyttöönoton Ylen ja MTV:n tiimeille. Arvostamme tulevaisuuteen katsovia kumppaneitamme ja käyttäjiämme, jotka ovat auttaneet kehittämään Media Pocketia. Olemme innoissamme voidessamme jatkaa kehitystä heidän kanssaan seuraavina vuosina.

Heidi Vainio-Pekka, Product Owner

Lopuksi haluamme ilmaista erityiskiitokset omistautuneille tuotekehityskumppaneillemme: TV Tools Oy:n ohjelmistokehitys- sekä post & infra tiimeille, jotka ovat tehneet Media Pocketista tänä vuonna paremman kuin koskaan.

Valmis kehittämään yrityksesi medianhallintaprosesseja?

Kokeile uusia ominaisuuksia ja sovelluksia käytännössä! Järjestämme mielellämme sinulle räätälöidyn demon ja Media Pocket -kokeilujakson.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Content lake näyttää suuntaa uutismedian pilvisiirtymässä

Uutismediassa on tällä hetkellä käynnissä pilvisiirtymä. Avainasemassa siirtymässä on niin kutsuttu content lake, joka on keskitetty ja järjestelmäriippumaton alusta mediatiedostojen säilömiseen ja hallitsemiseen.

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Media Pocketin viisi merkittävintä kehitysaskelta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Tutustutaan digitaalisen aineistonhallintajärjestelmämme uusiin dynaamisiin ominaisuuksiin.

2021 koottuna: Media Pocket

2021 koottuna: Media Pocket

Vuosi 2021 on ollut mielenkiintoinen vuosi tuotekehityksessämme, kun painopiste on siirtynyt sisäisestä kehityksestä asiakaslähtöiseen kehittämiseen.

Videot valtaavat alaa mediakentällä – mediatalot ovat multimediatoimituksen kynnyksellä

Videot valtaavat alaa mediakentällä – mediatalot ovat multimediatoimituksen kynnyksellä

Monet mediatalot ovat investoineet videostrategioihin ja jalkautuneet uusiin videopalveluihin. Puhutaan multimediatoimituksen aikakaudesta.