Media Tailor

Media Pocket logo.

Media Pocket

Ominaisuudet


Media Pocketin ominaisuudet on jaettu kuuteen moduuliin. Moduulien ansiosta Media Pocketilla onnistuu virtaviivaisen ja keskeytymättömän sisällön toimitusketjun luominen alusta loppuun. Tällä sivulla voit tarkastella tarkemmin ohjelmistomme ominaisuuksia.

collect.

Vastaanotto ja hallinta


Kerää ja kokoa kaikki tarvittavat tiedostot turvallisesti suoraan Media Pocketiin ja varmista, ettei yksikään video tai kuva katoa matkalla. Kaikki tämä helposti ja sutjakkaasti vain yhdessä kanavassa.

Meillä on nollatoleranssi turhien ja hankalien sähköposti- ja pilvipalvelujen jakolinkkien suhteen. Media Pocket pitää sähköpostin puhtaana ja tekee sisältöjen jakamisesta yksinkertaista ja selkeää. Samalla myös poistuu tarve muille sisällönhallinnan palveluille. Media Pocketin kanssa tarvitsee maksaa vain yhdestä kattavasta palvelusta, eikä piilokuluja synny.

Keskitä mediamateriaalin toimitus yhteen paikkaan. Aineisto voidaan toimittaa helposti rajapintojen tai käyttöliittymän kautta. Kaikki liikenne ja tiedonsiirto on suojattua, eivätkä heikot yhteydet katkaise sitä. Materiaali pysyy turvassa, ja sen käsittelyssä noudatetaan GDPR:n mukaisia asetuksia.

Media Pocketilla materiaalit saa kerättyä tehokkaasti ympäri maailmaa ja milloin tahansa. Samalla alustassa on laaja käyttäjähallinta, jonka avulla on helppo kutsua esimerkiksi freelancereita ja muita materiaalintoimittajia vieraskäyttäjinä tarkastelemaan ja keräämään materiaaleja.

Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
Media Tailor
News publishers and media houses.
Media Tailor
News publishers and media houses.

Lukuisat metadatan ja tiedonsiirron mahdollisuudet

Vastaanoton ja hallinnan avulla Media Pocketilla voidaan tehostaa metadatan hyödyntämistä, sillä alusta muun muassa pystyy luomaan tekoälyn avulla metadataa eri tiedostoille. Alustalle on mahdollista integroida lukuisia eri työkaluja, joiden avulla pystytään synkronoimaan metadata ja sen luominen eri ohjelmien välillä. 

Ja jos käsiteltävänä on paljon aineistoa, löytyy ratkaisuksi Loader. Se mahdollistaa suurien mediatiedostomassojen siirron tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä erittäin nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

News publishers and media houses.
Media Tailor

Ominaisuudet

Lataa tiedostot yhdelle alustalle

Lataa tiedostoja ja kansioita Media Pocketiin käyttöliittymästä, API:n kautta tai omasta tallennustilastasi Loaderin kautta (lisäpalvelu). Media Pocket tukee laajasti eri tiedostoformaatteja.

Kerää materiaali turvallisesti ulkoisista lähteistä

Monipuolisten käyttäjäroolien ansiosta voit helposti hallita, kenellä on oikeus nähdä tietyt osat sisällöistäsi. Kaikki alustalle ladatut mediat tarkistetaan virusten varalta ja niitä käsitellään turvallisesti.

Oikeat materiaalit oikeassa paikassa

Placeholderit mahdollistavat yksittäisten mediatiedostojen siirron valmiille mediakorteille, joissa on valmiiksi lisätty metadata. Ne voidaan rakentaa käyttäjän toimesta tai integroimalla. Drop-kansioista mediatiedostot toimitetaan Media Pocketista automaattisesti paikalliseen tallennustilaan tai päinvastoin Loaderin kautta (lisäpalvelu).

Ominaisuuteen liittyvät toimialat


production companies.

Tuotantoyhtiöt

Media Pocket antaa tuotantoyhtiöille mahdollisuuden hallita tehokkaasti digitaalisia aineistojaan koko tuotantoketjun läpi.

Televisioyhtiöt

Media Pocketin avulla televisioyhtiöt pystyvät jaella korkealaatuista sisältöä entistä tehokkaammin jatkuvasti kehittyvässä mediaympäristössä.

Mediatalot

Media Pocketin avulla kaikenkokoiset mediatalot saavat sisällöistään enemmän irti ja vietyä toimintaansa entistä vahvemmin pilveen.

Brändit

Media Pocket auttaa brändejä vahvistamaan brändi-identiteettiään ja toimittamaan tehokkaammin markkinointimateriaaleja.

Media Tailor
News publishers and media houses.

Ominaisuuteen liittyvät tuotteet

DAM

DAM keskittää kaiken digitaalisen sisällön, kuten valokuvat, videot ja muut tiedostomuodot yhteen selainpohjaiseen ohjelmistoon.

Integraatiot

Hyödynnä olemassa olevia ratkaisuja ja integroi Media Pocket useilla yhteentoimivilla tavoilla.

Loader

Loader mahdollistaa suurten mediatiedostojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Asiakasratkaisut


MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

MTV:n ikoninen brändi laskeutuu vuoden vaihteessa uuteen Pöllölaaksoon Vallilaan ja samalla osa tuotannosta viedään pilveen.

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Pocket on Ylen valinta DAM-ratkaisuksi

Media Tailorin kehittämä ja ylläpitämä Media Pocket toimii Ylen keskitettynä kuvanhallinta-alustana organisaation massiiviselle ja jatkuvasti kasvavalle materiaaliarkistolle.

Älykästä kierrätystä

Älykästä kierrätystä

Vestia Oy ja Media Tailor Oy ovat keksineet tavan yhdistää tekoälyavusteisen digitaalisen aineistonhallinnan ja kierrätyksen.

DAM-alusta juuri sinulle


Media Pocketin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta ohjelmisto on hyödyllinen kenelle tahansa!